tiikeri

lauantaita!

Pojat pelaa pleikkaa ja mä päätin karata koneelle. Ajattelin paljastaa, mitä sieltä paketista tuli. Arvaako joku?

Mähän haaveilin toukokuussa siitä Tiger of Swedenin "Meya" laukusta (olen toki haaveillut ennenkin, mutta nyt tosi vakavissani). Musta nahkalaukku on ollut ostoslistalla jo tovin. Mutta.. Hinta vaan tökkii. En millään raaski maksaa laukusta 280 euroa. Joo, joillekkin se on vielä pieni hinta, mutta ei mulle. No. Miten tää kaikki liittyy siihen pakettiin?

Olin tässä taannoin tori.fi sivustolla surffailemassa, etsin pojalle sitä parvisänkyä (ei osumia). Päätin sitten kokeilla hakusanaksi "tiger of sweden", ja siellä se tönötti. Mun kassi. Priimassa kunnossa, hintaa 100 alle OVH:n. Ja kun postiennakko onnistui, tein kaupat. Mies totesi mun olevan kahjo ja uhkarohkea. Ja näin jälkikäteen ajatellen olen ehkä molempia. Mutta. Eilen sain niin täydellisen nahkalaukun. Ja pelkään pahoin, ettei tää jää mun ainoaksi "merkkilaukuksi". Voisin kotiuttaa konjakkisen version samasta laukusta koska vain (jos ei olisi finanssipolitiikasta kiinni). Ehkä sitten joululahjaksi?



Laukku on ihana! Riskinotto kannatti. Mulla on nyt ihan täydellinen musta laukku. Ensi kerran en tosin taida kokeilla onneani, vaan ostan laukun sitten kun olen nähnyt sen.

Nyt venailemaan pleikkavuoroa. Ajattelin päräyttää pienet sing starit. Vaikka madden häiden kunniaksi!



ps. tein ihanaa omppujäätelöä tänään. Haluutteko reseptiä?



Kommentit

  1. Ihana kassi! Hyvät kaupat teit :)

    VastaaPoista
  2. Toi laukku on kyllä kiva! Itse tykkään Tigerin farkuista mielettömän paljon, tosin yhtiäkään en omista.. :D En uskaltaisi kyllä laukkua ostaa näkemättä sitä ensin, mutta kyllä hyvät kaupat teit!

    mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, uskoisin että tein hyvät kaupat. Olin kyllä vähän turhan rohkea ostaessani veskan sokkona. Mutta tällä kertaa kannatti.

      Poista

Lähetä kommentti