panosta tai pihistä

Olen hiukan salaa alkanut orientoitumaan syksyn tuloon (joo-o, vaikka ulkona on +28). Ensisijaisesti syytän tästä H&M:n kuvastoa. Sen saapuminen on varma syksyn merkki. Ja lisää kuvastoja tipahtelee koko ajan postilaatikkoon. Selatessani halensin kuvastoa, osui silmiini jotain mielenkiintoista.... Siitäpä sainkin idean panosta tai pihistä postaukseen (tiedättehän ne naistenlehtien muotijutut jossa on koottu samanlaiset asut parissa hintaluokassa?).

No nyt mennään...

Odd Mollyn neuletakit ovat ihania. Sääli vaan että hinta on "vähän kallis" mun budjetille.... Mutta vaihtoehtoja löytyy...



odd molly
halens

Halensin neuletakki on niin kiva, että harkitsen sen hankkimista. Mutta vaan, jos sopiva alekoodi tupsahtaa sähköpostiin. Mä en nimittäin tarvitse akuutisti yhtään mitään. Ihanan saman tyylinen, mutta riittävän erilainen, jotta ei puhuta kopiosta!

No se toinen juttu. Muistatte varmaan sen Agrippa laukun, jota kuolasin (edit: siis kuolaan edelleen). Katsokaapa mitä bongasin taannoin Gina Tricotista. O-ou. Taisin juuri luvata, etten osta enää laukkuja... Mutta on toi vaan niin kiva. GT:ssä oli samaan sarjaan myös isoja clutch tyyppisiä laukkuja/ meikkipusseja (hinta jotain 15 euroa).  Eli jos polttelee laukut, niin sinne sitten.

Gina Tricot
Duetto.fi


Kannattanee näköjään pitää silmät auki kaupungilla tai netissä surffatessa. Tuotteiden "look-a-like" versioita näyttää olevan aika hyvin kaupoissa saatavilla (esim se Me&I hame...).. 

Mites lukijat, panostatteko vai pihistättekö?
* * *
Nyt mä lähden chillaamaan hetkeksi aurinkoon. Tämä typy on ollut koko aamun ihan super aktiivinen... joten pieni löhöhetki on ansaittu. Loppupäiväksi onkin ohjelmassa pyykinpesua, vessojen pesua, auton siivousta, ruuanlaittoa ja ja ja.... Ja se lenkkikin pitäis mahduttaa johonkin rakoon. Kiirettä pitää!

Toivottelen jo nyt mahtavaa viikonloppua! Tuleville päiville on buukattuna sen verran paljon ohjelmaa, että en varmastikkaan ehdi enää tällä viikolla blogin pariin!

pus*

Kommentit

  1. Oi kun kiva tuo Halenssin neuletakki, pidän siitä melkeinpä enemmän kuin originellista. Minä pyrin ostamaan sitä, mikä miellyttää silmää. Panostan laukuissa siihen yhteen ja samaan merkkiin (oho?) ja huiveissakin luonnon materiaaleihin mielelläni kuten muussakin pukeutumisessa. Mutta muutoin lähden siitä, että hinta-laatusuhteen pitäisi olla toimiva ja itselleni hyvä :) En tarkoituksella välttämättä etsi edullisempaa vaihtoehtoa jostain vaan ennemmin tietyn tyylistä vaatetta tietyllä hinnalla. Jostainhan ne visiot tulevat, mutta mistä milloinkin, sitä on paha sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo halensin takki on kyllä kiva.. Hyvä lähtökohta ostamiselle tuo hinta-laatusuhde. Aion jälleen (taas) ruveta kiinnittämään entistä enemmän huomioita tuotteiden laatuun!! Laadukkaampaa (=hintavampaa???), mutta vähemmän. itse ainakin inspiroidun ihan liikaa muiden blogeista. Niistä saa aika tavalla ostoärsykkeitä!

      Poista
  2. Panostan hyvällä alella, muuten pihistän. Tai yritän olla ostamatta. Mikä jää yleensä yritykseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alet onkin tosi hyvä tapa panostaa laadukkaisiin tuotteisiin. Tuollaisia laadukkaampia alelöytöjä mäkin koitan bongata.. Ja mitä tulee ostamiseen, teen sitä aivan liikaa :(

      Poista

Lähetä kommentti