valkoinen= kesäväri????

moi

mietin tässä tyhmiä, mutta pitääkö blogipostaus aloittaa tervehdyksellä vai ihan vaan heti tekstillä??? Mitä mieltä?

Jatketaan kuitenkin ihan hetki vielä kirppislöytöjen parissa. Sunnuntaisella kirppiskierroksella löytyi jotain, mitä en voinut vastustaa (öö.. näin käy joka kerta aika usein ?).No jakkuhan se siellä!!! Tää valkoinen nyt vaan oli niin söpö. Ehkä maailman epäkäytännöllisin väri, ottaen huomioon miten sottapytty olen + sottaavat muksut lisäksi. Mutta tää nyt vaan oli niin kaunis! Ja päälläkin näyttää nätiltä. Otin varmaan 20 kuvaa tästä ja vain tämä onnistui (vika oli tietysti kamerassa ei mallissa!!!). Mutta kyllä te käsityksen saatte!  Nyt mietin vaan, että voiskohan tätä käyttää jo nyt talvella? Siellä etelän reissussa tottakai! Mutta mites muuten? Onko valkoinen ihan kesän väri? Näyttääkö yhdistelmä tumma denim + valkoinen liian kesäiseltä?

Tänään on tiedossa super kivaa ohjelmaa. Lähdetään nimittäin peukkulaan muksujen kanssa!


ps. nyt lupaan pyhästi että kaikki shoppailupostaukset loppuu hetkeksi!

Kommentit

 1. Kaunis jakku! Teillä on hyviä kirppareita. En minä tuommosia löydä ikinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!!
   Täällä on kyllä tosi kivoja kirppareita. Varsinkin kirpparilla.fi on hyvä paikka. Sen kiertämiseen saa tosin varata reilusti aikaa!!!

   Poista
 2. Tosi kiva tuo jakku!
  Minulla oli eilen koulussa valkoinen neulemekko, (mies kutsuu sitä kotoisasti Antsku vaatteeksi), että ei kai se nyt niin kesäinen ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänx Triinu!! Tulipa vaan mieleeni, että käytetäänhän valkoisia (palmikko)neulepaitojakin syksyllä... Että jos nyt ei ihan raitakuosiin ja shortseihin yhdistä niin varmaan menee kyllä syksyllä/ talvella... Valkoinen ja sinapin keltainen voisi olla hyvä combo. Testaukseen menee :D

   Poista
 3. Minusta tuo on aivan ihana!!
  Ja kyllä mä käytän valkoista talvella, vaikkei sitä saisikaan käyttää "after labourday" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!!! Mä en tiennytkään että on olemassa joku "sääntö" tai sanonta eittei tietyn päivän jälkeen saisi käyttää valkoista! Taas tulin yhden asian viisammaksi. Taidan ottaa tämän heti käyttöön. Mitäs sitä turhista säännöistä/ mielipiteistä (kesäväri, talviväri jne) piittaamaan.

   Poista

Lähetä kommentti