erityinen sunnuntai

Joskus elämässä täytyy tehdä vaikeita päätöksiä ja mennä tuntemattomia polkuja saavuttaakseen unelmansa. Erityisesti tänään olen onnellinen näistä reittivalinnoista ja siitä, että saan juhlia äitienpäivää kahden lapsen äitinä  Hyvää äitienpäivää!!


Yllä tämän päivän facebook-päivitykseni. Tähän tiivistynee kaikki oleellinen. Mutkaisia reittejä pitkin on tultu tähän tilanteeseen, kahden ihanan lapsen äidiksi.  Jotain on vuosien varrella muuttunut, sillä ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen taidan olla päässyt irti "lapsen saamisen vaikeuden" taakasta. Sitä identiteettiä kun on kantanut kauan mukanaan, ei siitä irti päästäminen ollutkaan ihan helppoa. Mutta nyt, huomaan olevani asian kanssa fine. Case closed. Ja hyvä niin.

Me ollaan vietetty äitienpäivää oman perheen kesken. Herätty ihan liian aikaisin. Ja syöty ihan liian paljon :D Mies vei meidän perheen erittäin ihanaan ravintolaan äitienpäivälounaalle. Nams.

Kuten aiemminkaan, en nytkään julkaise kuvia lapsista. Sen sijaan saatte pällisteltäväksi päivän asun (huom kiharat ja kaikki), jonka on taltioinut kuviin päivänsankari itse, herra 7-vee!


Oikein ihanaa äitienpäiväiltaa sulle! Huomenna palataankin taas perusarkeen ja sanotaan heipat juhlahumulle :DEDIT; jostain syystä tämä jäi sunnuntaina julkaisematta, vaikka mielestäni painoin "julkaise" nappulaa.. No, ei se mitään vaikka vähän myöhässä tulee eetteriin.

Kommentit