neulomuksen lyhyt elämä

Heipsan. Varsin onnistunut viikonloppu on takana ja uusi viikko edessä. Vietettiin miehen kanssa tosi ihana päivä (ja yö) kaksistaan! Käytiin katsomassa FORK yhtyettä. Ja hurahdin ko. bändiin ihan täysin! Konsertti oli tosi upea!!! Ja voihan vitsit kuin hyvin bändiläiset osas laulaa. TYKKÄSIN!! Ja suosittelen.

Fork vocal group from Finland


kuva lainattu nettisivuilta!


fork

kuva lainattu www.svenskateatern.fi sivuilta
Mut joo. oikeasti mun piti kirjoittaa mun neulomuksesta. Siitä kaulurista siis. Sain sen viikko sitten valmiiks. Siitä tuli, noh, ihan hyvä. Jos ei oteta huomioon 5 reikää jotka sain siihen jotenkin tehtyä. Älkää kysykö miten. No mutta joo. En ole tuotosta ehtinyt kuvata, ja nyt se on sitten liian myöhäistä. Kyseinen tekele on meinaan mennyt jo rikki. Ihan tosi joo. Se on lähtenyt purkautumaan, ja en osaa korjata sitä. Äitini veikkasi syyksi liian kireää päättelyä. Tiedä sitten. No. Pidetään sitäkin neulomusta sitten "harjoitustyönä". Löydän tuotoksesta paljon parannettavaa.

Onneksi mulla on kaulurin varalle suunnitelma B. Mulla odottaa kassissa 150g harmaata seitsemän veljestä lankaa. Joten eikusta vaan kutimet huomenna käteen. Seuraavasta kaulurista tulee vähän tiukempi (ympärysmitalta). Siitä tulee vähän korkeampi. Ja yritän ihan tosissani, että siihen ei tuu reikiä. Nähtäväksi jää, koska saan homman valmiiksi. Voi olla taas aika pitkä projekti. Ei sillä, ekat neulomuksethan tuli kyllä aika nopeesti valmiiksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa tulevasta lumimyräkästä huolimatta!!!!

Kommentit