neulomuksia

heippa hei ja mukavaa lauantaita!

Pari viimeistä iltaa on kulunut kutimien parissa. Kyllä, luit ihan oikein. Olen saanut varsinaisen kutomiskuumeen! Aloitin keskiviikko iltana harjoittelemaan kutomista, ja eilen illalla sain harjoituskappaleen valmiiksi! Yllättävän hyvin on näköjään pysynyt muistissa neulomisen salat. Ihana anoppini opetti nurjan ompeleen ja päättämisen, joten nyt on lienee perustaidon hanskassa.

Tänään aloitin  harmaata kaulurin kutomisen. Ostin ihan peruslankaa, halvinta mitä löytyi. Täällä maalla ei muutenkaan lankavalikoimat ole suuret. Olen jäänyt ihan koukkuun tähän kutomishommaan!!! Tosi kivaa ja rentouttavaa. Suunnittelin jo, että jos saan tämän työn valmiiksi, ostan seuraavaksi jotain ihanan paksua villalankaa ja kudon siitä vaikka toisen kaulurin... Ja olenpa ajatellut kutoa kaulurin myös pojalle.

Tässä kuvia tekemästäni "harjoitustyöstä". Tein sen ihan perus sukkapuikoilla. Neuloin suoraa ommelta ja ompelin suorakaiteen päät yhteen, jotta sain siitä tuubin!! Ihan hauska siitä tuli.. Tosin kutomisjäljessä on ehkä parantamisen varaa :)


 

  
kauluri toimii tosi kivasti esim. villakangastakin parina


Nyt neulomisen pariin!!! Mukavaa viikonloppua!

Kommentit