hiustyylejä

Taistelen tukkakriisin kanssa, taas. Tuntuu etten millään löydä "sitä oikeaa" hiustyyliä, joka sopisi just mulle. Olen koettanut niin lyhyttä, keskipitkää kuin pitkääkin tyyliä. Viime vuonna mulla oli pidennykset, ja ne oli tosi nätit. En vaan jaksa  olla laitattamassa niitä koko ajan. Lisäksi väri oli väärä. Olen yrittänyt kasvattaa mun hiuksia. Mutta just nyt tuntuu siltä, että nää on sen verran ohuet, etteivät näytä pitkinä hyviltä.

Oon kokeillut monenlaisia otsiksia, niin tasaista, vinoon leikattua ja ei ollenkaan otsista. Äh. Mun pitäis päästä johonkin muuttumisleikkiin.

Kävin kokeilemassa taaz.com sivustolla erilaisia hiustyylejä. Ja muutama suosikki löytyi.  Alla oleviin kuviin täytyy kommentoida seuraavaa: väri on vain suuntaa antava. Tää nykyinen hiekan ruskea on ihan kiva väri. Joten en oo varma haluanko tästä luopua, ehkä fiksata vain.

Tässä vähän lyhyempiä malleja:


Vähän pidempää mallia:
Vasemmalla: tämä malli tulis "olka"- mittaisena. 
Eli saman pituisena kun mun hiukset on nyt.
Oikealla: tää malli vois sopia mun luonnonkihariin hiuksiin?

ja vielä yks.


Kommentteja tai ideoita uudeksi hiustyyliksi?

-lattenainen-

PS: seuraavan postauksen aiheena voikin olla sitten ne hiustyylit, jotka ei AINAKAAN istu mulle. Että ei tehdä asioita liian helpoksi...

Kommentit

 1. Itse tykkään eniten ekasta ja vikasta kuvasta! Ja tuo tukkakriisi on niin tuttua!!! Itselläkin ollut ihan lyhyt ja nyt tällanen puolipitkä, jota meinasin jo pätkäistä takasin ihan lyhyeksi, mutta kun hyvä kampaaja niin osasi leikata niin että on hyvä myös auki, eikä aina ikuisella ponnarilla.
  Tsemppiä "kriisiin" ;)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkäsin eniten ekasta ja vikasta. Tukan voisi leikata sillätavoin, että se olisi laitettavissa kummallakin tavalla.

  VastaaPoista
 3. Linda ja unelma: ootte ihan samoilla linjoilla mun kanssa!! Tykkään ite kanssa eniten ekasta ja vikasta vaihtoehdosta.. Toi vika vois olla aika kiva.. Ja sen sais ehkä jotenkin kiinnikin...

  VastaaPoista
 4. Vika oli tosi hyvän näkönen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti