kevät, tule jo


Missä se kevät luuraa??? Oikeasti. Nyt on hei maaliskuu... Nyt illalla täällä Keski-Suomessa on tullut ihan tajuttomasti lunta. ei tunnu ollenkaan keväiseltä, kun lunta vain sataa ja sataa.. mä oon niin kesä ihminen. odotan jo sitä aikaa kun saa kulkea farkkuhameessa, sandaaleissa ja ohuessa kesätopissa...

En oo jaksanut heilua kameran kanssa pariin päivään. Siksi on hiljaista (asu)kuvien kanssa. Sen sijaan ajattelin vinkata teille hyvää biisiä. Kuten jo ehkä aikaisemminkin oon todennut, on lauri tähkä ja elonkerjuu tosi lähellä mun sydäntä. Hurahdin tähän bändiin pari vuotta sitten.. Rakkautta ensikuulemalla siis.
Tää "suojaan kaikelta" on tosi hyvä biisi... Siitä saa hyvää energiaa!! Yleensä tykkään vähän rauhallisemmista kipaleista, mutta tää tekee poikkeuksen..

Ens viikolla aion tehdä ryhtiliikkeen ja näyttää teille jotain ihanaa, minkä posti toi... Se on yks rakkaudella tehty juttu. Kuka arvaa???

Sitä Kevättä odotellessa

-lattenainen-

PS. iso kiitos kaikista kommenteista liittyen "hiuskriisiin"!!! Taidan räväyttää ja leikata sen ensimmäisen vaihtoehdon...

Kommentit