kohti viikonloppua

Hei, ei se kevät nyt näytä tulevan ollenkaan... Ainakin jos katsoo ikkunasta ulos (yön aikana oli satanut 5 cm lunta...) Silti laitoin nahkatakin sinnikkäästi tänään päälle. Ja on muuten ihana päällä. Ja hyvännäköinen...

Tänään on ehdottomasti viikon paras päivä, perjantai!!! Työviikko onnistuneesti takana ja ihana viikonloppu edessä. Saa taas viettää paljon yhteistä aikaa pojan ja miehen kanssa! Tulevaa viikonloppua odotan muutenkin innolla, sillä saamme rakkaita ystäviä vieraaksemme. Pojan kummit ja heidän lapsi saapuvat meille kylään koko viikonlopuksi. ihanaa! Tiedossa on illanistumista, herkuttelua, saunomista, ulkoilua ja shoppailua. Ajattelimme ystäväni kanssa mennä huomenna shoppailemaan ILMAN LAPSIA! Tiedossa on siis parin tunnin hengähdystauko kauppoja kierrellen. Varsinaisia ostotarpeita mulla ei ole, mutta jos joku ihana hihaton kesätunika sattuu kävelemään vastaan, voisin sellaisen ostaa!

löysin lindex.se sivustolta muutaman ihanan kesäisen vaatteen... jotain tällaista haluaisin kaappiini lisää. Nimittäin värejä... Kaikki kuvat on lainattu Lindexin nettikaupan sivuilta (toimittaakohan ne muuten Suomeen? En ole ehtinyt selvittämään). Muuten, miksei suomessa voi olla Lindexin nettikauppaa???

tää tunika on oikea karamelli!!!
Hinta 199 kr.
Lindex Shop Online - Topp
Lindex Shop Online - Skjorta

tämä tunika ei kyllä oo värikäs..                                                             tää turkoosi toppi on luotu mulle.
mutta on ihana. jotenkin herkkä.                                                              voisin ottaa kaappiini heti.
jotain tällaista voisin huomenna etsiä.




Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!!! En varmaankaan ehdi viikonlopun aikana bloggailemaan (ehkä sunnuntaina). Mutta ensi viikolla taas palaillaan linjoille!!



-lattenainen-

PS: kertooko joku mulle, miten ton nimmarin sais automaattisesti tulemaan joka postauksen loppuun? Ja vielä jollain nätillä fontilla?? En saanu sitä onnistumaan (vikaa käyttäjässä, luulen)...








Kommentit