lato my love

Heippa.

Nyt ei oo hetkeen luvassa asukuvia, sillä naama ei todellakaan ole edustuskunnossa. Flunssankarkotus herkut eivät toimineet ja nyt nenä punoittaa yhtä paljon kuin Petteri Punakuonolla. Harmi, sillä ulkona olisi tänäänkin ollut mitä ihanin sää hiihtämiseen. Ehkä sitten ensi viikolla.

Pari postausta takaperin esittelin muutaman talomallin, joista haaveilen tai tykkään. Yksi malleista oli Kannustalon "lato". Löysin tila-ohjelman kotisivuilta muutaman kuvan ko. talosta luonnossa. Talo on just sellainen jonka voisin ottaa heti!!! Niinpä tilasinkin kannustaloilta ko. talomallin esitteen.

tässä niitä kuvia (lainattu t.i.l.a-ohjelman kotisivuilta):

tässä "lato" ulkoapäin. Itse haluaisin punamullan värisen talon


keittiö
keittiön seinä on ihanan rouhea!!! Muutaman yläkaapin laittaisin seinään.


olohuone
huomaa isot ikkunat!!


olkkari toisesta kulmasta


kylppäri
allastaso on ihana!!! Sopivan yksinkertainen, ja jotenkin hmm, rouhea


parvi
tänne vois laittaa vaikka vanhempien makkarin tai vierashuoneen


aikuisten makkari, tykkään!!


Tää talo on jotenkin vienyt mun sydämen!!!! Tykkään tosi paljon!

Huomenna suunnataan koko perheen voimin Raksa-messuille! Sieltä saadaan varmasti lievitystä orastavaan talokuumeeseen!! Saas nähdä millainen härdelli on luvassa kun poika on matkassa mukana.. vauhtia ainakin piisaa.

Muistakaa, että vielä on muutama päivä aikaa osallistua arvontaan!! Trendi-lehti kaipaa kovasti uutta kotia!!!

aurinkoista viikonloppua!

-lattenainen-

PS: ostin sen keinonahkatakin. Joten se siitä ostolakosta. Postaus takista tulossa lähiaikoina. Ja shoppailu-stopin tueksi taidan ottaa käyttöön julkisen ostotaulukon täällä blogin puolella. Jos tulis osteltua vähän vähemmän jatkossa.

Kommentit

  1. Mä tykkään kanssa;) meidän lato-paketti on jo tilattukin, toimitus elokuun puoessa välissä. Blogissani tulee olemaan paljon rakentamisesta, tämä on jo toinen kannustalomme.

    VastaaPoista
  2. Miten musta tuntuu, että kaikilla on asunnon etsintää, muuttoa, asunnon ostoa yms nyt päällä.:) Mutta tää talo on upea! Itsekin tykkään tuollaisesta rosoisuudesta.

    VastaaPoista
  3. Taija: haluatko antaa lisätietoja teidän projektista? Budjettia yms? Vai meneekö liian henkilökohtaiseksi?? Tulen seuraamaan projektianne tarkasti!!

    Alma: se on tää kevät joka saa pientä muutosliikettä aikaan...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti