maanantain himotus

Hei,

Kiusasin itseäni viikonloppuna. Mullahan on päällä ostolakko koskien käsilaukkuja. Säästän "unelmalaukkua" varten, jonka ostan kesällä 2011. Eli mitään tarvetta käsilaukkujen tsekkailulle ei ole. No. jokatapauksessa kurkin stockmannin kanta-asiakas kuvastoa. Se on sinällään jo outoa, koska täällä Keski-Suomessa ei todellakaan ole ko. putiikkia (niinkun ei muutamaa muutakaan kauppaa...). Ja toisekseen en ole enää kyseisen yrityksen kanta-asiakas. No mutta kuitenkin.

Löysin sieltä kanta-asiakasalennuksesta tämän ihanan laukun (haluan sen mustana). Se on nahkaa ja tiger of sweden merkkinen. Lähestulkoon unelmieni laukku. Hintaa sillä on hiukan yli 200 euroa. Kovasti tuon ihanuuden haluaisin kokoelmiini... Mutta... pari ongelmaa...
- ei stokkaa lähietäisyydellä
- ostolakko
-vuoteen 2011 on vielä aika paljon aikaa....

Alla oleva kuva on kopsattu stockan vihkosesta (rajaus on hiukan huono, mutta kyllä kuvasta selvää saa...)



mitä mä teen?? diilaako joku mulle laukun vai pidänkö pintani???

Vielä 23 päivää aikaa miettiä.

- lattenainen-

Kommentit

  1. Joskus kannattaa olla tyytymättä toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon niin voi käydä kuten mulle... (löysin 10 vuoden etsimisen jälkeen unelmieni laukun...)

    xoxo, Prefecta
    Another Fab Day

    VastaaPoista
  2. joo, joskus kannattaa tavoitella täydellisyyttä ja unohtaa "toiseksi paras"...

    VastaaPoista
  3. :) mä himoitsen tuota samaa laukkua... hih. Mulberryn Bayswaterin ja Longhampin Kate Mossin mallin ohella... voittaapa lotossa! Vaan kun ei niin pitänee edelleen vaan tyytyä haaveilemaan... mutta olishan tuo(kin) ihana!

    VastaaPoista
  4. Jos jättää kolme satasen laukkua ostamatta, voi ostaa yhden 300e laukun. Jos voittaa lotossa, voi ottaa kaikkia :)

    VastaaPoista
  5. Marja: toi laukku näyttää vähän mulberryn bayswaterilta. Ei ihan kopio, mutta hyvin saman tyylinen. ootko nähnyt laukkua livenä? onko millanen??

    armasSisko: puhelet viisaita:)

    VastaaPoista
  6. Mulle iski tuo ihan sama laukku ja tykkään myytenkin Tigerista brändinä. Päätin vaan unohtaa koko laukun samantien, kun ei siitä olisi iloa vielä pitkään aikaan lastenvaunuja työnnellessä...

    VastaaPoista
  7. Hei, Stockmannilta voi tilata kotiin. Ne lähettää tuotteen postissa. Itsekin oon tilaillu vihkosesta, toimii hyvin ja nopea toimitus.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi; kiitos vinkistä! En tiennytkään että stockalta voi tilata juttuja kotiin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti