talokuumetta osa 2

Se on sitten maaliskuu startannut varsin loskaisissa merkeissä. Höh. No sää on vaan säätä. Eiköhän se kevät ja kesä sieltä joskus tule.Onnkes huomasin ilokseni että olen saanut pari lukijaa!! Kiva juttu!!! Mukava kirjoitella kun joku käy lukemassa ja kommentoimassa joskus!

Viikonloppu kului ihanan rauhallisissä merkeissä. Kävin hiihtämässä ja zumbaamassa! Molemmat on aivan loistavia tapoja liikkua! Lisäksi kävin johannan vinkistä Lindexillä. Mukaan tarttui Johannan vinkkaama raitapaita!!! Siitä kuvia myöhemmin. Aivan ihana löytö, ja hinta vain 10 euroa!!!

Talokuume on vain koventunut edellisestä postauksesta. Viikonloppu on kulunut ihanasti omakotitalosta haaveillen.. katseltiin miehen kanssa talomalleja netistä. Ja niitä aionkin teille pian esitellä. Olen myös varannut asuntoesittelyn siihen edellisen postauksen taloon. Mennään siis katsomaan sitä... En mä kyllä miestä saa houkuteltua että muutettais niin maalle, mutta mennään katsomaan kuitenkin sitä. Kivaa!!!

Tässä muutama suosikki talomalli. Ennenkuin kukaan innostuu mihinkään, niin selvennettäköön että me HAAVEILLAAN vasta talosta. Eli budjetti, talojen hinta jne ei todellakaan ole selvillä....

Yksi suosikeista on Kannustalon "lato"

talo ulkoapäin. Kuvat lainattu kannustalon sivuilta.


talon pohjaratkaisu on todella hyvä! Neliöitä tässä talossa on noin 148 m2.

Talon ulkonäkö on sopivan simppeli! Vähän vanhahtava, mutta tietyllä tapaa moderni.


Suosikki nro 2 on kastellin Salonki 130


tää talo on ulkoapäin aivan mielettömän ihana. Tässä talossa on just sitä perinteistä "mummonmökki" ja vanhanajan tunnelmaa mitä haen.


tässä ensimmäisen kerroksen pohjakuva. Keittiö on just sellainen josta olen haaveillut. Siihen saa saarekkeen :D Sauna ja pesuhuone ovat aika perusjuttuja. Ihan kivat nekin.



tässä yläkerta. Ihan perus, eli just kiva.
(kuvat lainattu http://www.kastelli.fi/)

Vielä viimeinen namupala se on Honka hirsitalojen talo.


tämä talo on oikea UNELMA!!! Rakastan talon ulkonäköä. Oikeasti. Pohjaratkaisu on tän talon ainut miinus. Se kaipaisi hieman hiomista.

Tämmöisiä haaveita tällä kertaa!!


-lattenainen-


PS: Muistuttelen vielä arvonnasta. Siihen on vielä hyvää aikaa osallistua!!!


Kommentit

  1. Moikka. Ollaan myös ihailtu tuota kannustalon "ladon" kuvaa. Haaveissa kun olisi tällä hetkellä vaihtaa talon ulkolaudoitus mustaan (nykyään valkoinen),niin nämä tummien talojen kuvat inspiroivat.

    mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäät meidän talosta : ) Satun olemaan siinä kuvassa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti