lauantai iltaa

heipä hei.

Ei uskoisi että on kevät, kun katsoo ikkunasta ulos. Meillä nimittäin sataa räntää. Hei oikeasti. Missä se kevät on??? Toivottavasti huomenna olis kaunis keli. Ollaan suunniteltu että tehtäis pihahommia koko perheen voimin. Mies tietysti haluaa testata uutta painepesuria :D

Tää päivä on kulunut tiivisti asioita hoidellen.. Vaippaostoksia, ruokaostoksia, rautakauppaa jne. Käytiin myös katsomassa kännyköitä. Valinta on mun kohdalta jo aikas lailla selvä. Ajattelin ostaa sen nokian 5230 comes with the music puhelimen. Siinä ois aika hyvä hinta/laatusuhde. Ja DNAlla on tosi hyvä tarjous siihen. Ja senpä vuoks sitä ei täältä meiltä päin löydykään kaupasta.. Tarvii siis maanantaina tilailla DNAn puhelinmyynnistä ko. luuri. Ei jaksa odottaa..

Monessa blogissa on hehkutettu kovasti Jenni Vartiaista. Yhdynpä minäkin hehkuttelijoihin! Alla oleva kappale on tosi hyvä. Yks parhaimpia uutuuksia tältä vuodelta.. Toinen suosikki on Mikko Siltalan talviparatiisi. Siinä on ihanat sanat. valitettavasti en lyyrikoita tai biisiä löytänyt pikaisella googlaamisella.. Mutta iskelmässä kyseinen kipale on ainakin tiivisti soinut!

Oon muuten yrittänyt löytää kivan päiväpeiton lastenhuoneeseen, mutta ei oo onnistunut. Onko vinkkejä??

Mukavaa lauantaita!!!


post signature

Kommentit