matkakuumetta, ja paljon

Tänään on väsyttänyt ihan mielettömästi. eilen meni myöhään, tosi myöhään. Ei, en ollut juhlimassa. Päinvastoin. Ilta kului kotisohvalla köllötellessä ja läppäriä naputellessa. Innostuimme miehen kanssa haaveilemaan syksyn lomareissusta. Ja voi että minkä matkakuumeen noi haaveilut sai aikaan.

Haaveillaan miehen kanssa, että päästäis koko perhe syksyllä etelään. Katseltiin all inclusive paketteja, ne kun ois aika hyvä vaihtoehto lapsen kanssa matkustavalle. Budjetista, ja rajallisesta loman määrästä johtuen taidetaan lähteä Egyptiin, Sharm el sheikiin tai Hurghadaan. Kummassakaan paikassa, saati kyseisessä maassa, en ole ikinä käynyt!! Kuvien ja hotellien perusteella paikka vaikutti IHANALTA!! Aurinkoa, lämpöä ja lepoa.. Muuta me ei lomalta odoteta.

Tässä jotain fiilistelykuvia, joita voi nautiskella ennen ku päästään varaamaan reissua.. pari pikku jutskaa täytyy vielä selvitä ennen ku voidaan buukata matka.. sitä odotellessa... Kuvat on lainattu tjareborgin ja aurinkomatkojen sivuilta
Tein muuten sen taas. Nimittäin matkustin liian isosti, liian paljon tavaraani mukana. Mun on ehdottomasti opeteltava matkustamaan vähemmän tavaraa mukanani.. Ja aion nyt mennä katsomaan ebayn tarjonnan viikonloppukassien suhteen.. nimittäin edellisellä reissulla käytin muutamia eri housuja ja kolmea paitaa.. Mukana oli ehkä kolmet housut ja kymmenen paitaa.. Järkevää. Miksen ikinä opi. 

Onneksi Stella kirjoitti aiheesta hyvän postauksen. Ei kun ohjeita noudattelemaan!!!


jos lukijoilla on kokemuksia Egyptistä, kuulisin niitä mielelläni!!!
post signature

Kommentit