mielenkiintoinen uutuus

Heippa,

jatkan edelleen sisustus / taloaiheilla. Ne kun ovat tällä hetkellä varsin lähellä sydäntäni. Kauhea omakotitalokuume jatkuu edelleen. Ja vahvasti mietteissä on selvittää, mitä unelmien omakotitalon rakentaminen maksaisi.. Eli talokauppiaiden puheille mars.

Herrala-taloilta on ilmestynyt uusi talomallisto. Sen nimi on  Koko talo.  Ideana on, että erilaisista moduleista voi koota itselleen sopivan talon. Kävin eilen vilkaisemassa Herrala-talojen nettisivuilta muutamia pohjaratkaisuja ja tykkäsin. Hieman erilaisia pohjaratkaisuja kuin yleensä. Pidin kovasti asunnon loft-henkisyydestä ja parviratkaisuista. Talon ulkonäkö ei sen sijaan ollut mieleeni. Esitteestä luin, että talon katon mallia voi muokata mieleisekseen.. Eli jos harjakattoisena tuollaisen saisi, niin ok.

Tässä vähän kuvia, ne on lainattu Herrala-talojen nettisivuilta. Kyseisestä talomallistosta oli juttua eilen myös MTV3:n TILA-ohjelmassa. en ole ko. ohjelmaa ehtinyt vielä katsoa, mutta viikonloppuna aion tämän asian hoitaa.



keittiö on ihanan avoin.
Siihen pitäisi kyllä saada ujutettua saareke.
Sen haluan.


olkkari on kiva, sopivan avara.
Yks, mistä tykkään erityisesti, on noi kattoparrut.
Tosi hieno idea!!


Minkälaisia tuntemuksia talo teissä herättää??? Itse ainakin kiinnostuin kovasti. Täytynee kysyä listätietoja lähimmältä talomyyjältä.



post signature

Kommentit