paljon asiaa...

Helou,

paljon olis taas mielessä kirjoitettavaa, mutta en taida tohtia ihan kaikkea samaan postaukseen tunkea. Kattotaan millanen sillisalaatti tästä tulee.

Ihan ensimmäiseksi taloasiaa. Käytiin eilen katsomassa sitä rintamamiestaloa. Ja ei, se ei todellakaan ollut THE talo. Ei ollenkaan. En tiedä mitä siltä talolta odotin, mutta en syttynyt. Meistä ei todellakaan tule rintamamiestalon omistajia.. Ei tuu ei. Ei olla valmiita tekemään niin isoja kompromisseja, kuin mitä vanhassa talossa asuminen vaatis. Mutta meistä voi tulla jotain muuta. Nimittäin käytiin samalla reissulla katsomassa potentiaalisia tontteja. Ja talokirjojakin tuli vähän selattua. Ehkäpä meistä tulee talon rakentajia. Mutta kaikki on vielä ihan ehkä.

Postista kolahti tänään mukava ylläri. Ei mikään materiaalinen juttu, vaan ilmoitus. Ilonen ylläri ainakin mulle. Lindex avaa oman nettikaupan lähiaikoina suomeen! Loistohomma. Mä tässä keväällä ehdinkin jo kaipailla kyseisen ketjun verkkokauppaa Suomeen. Musta on jotenkin niin helppoa ostaa nettikaupoista tavaraa. Tietää samantien onko tuotetta saatavilla vai ei. Ei tarvii turhaan juoksennella ympäri kaupunkia. Innolla odottelen koska kauppa aukeaa. Lisäks sain vielä 30% alekupongin. Ja oonkin sopivasti lauantaina menossa ostoksille. Joku värikäs perustoppi pitäis löytää. ei sen kummempaa. Mutta kyllä mulle alennus kelpaa..

Lisää ostosjutuista tulossa.. Ja sitten olis pari ihanaa sisustusjuttua jotka haluun teidän kanssa jakaa.. Löysin hyvän linkin yhdestä blogista. mutta niistä tuonnempana.


tässä hiukan asukuvaa tältä päivältä.tää takki oli ekaa kertaa päällä tänä keväänä.
jalassa taas leggarit ja olalla iso nahkalaukku. toimii.


nää tossut piristää päivän, ku päivän...


Uusi kännykkä odottaa muuten vielä saapumistaan. Samoin se tilaajalahja. Kylläpä kestää.


mukavaa torstaita


post signature

Kommentit