taloa mä metsästän...

enkä pelkää ollenkaan. Asunnon etsintää on liikenteessä vähän joka blogissa (ja melkein tuntuu että apinoin toisten blogeista aiheita kun tulee nyt kirjoiteltua niin samoista asioista, sorry siitä ei oo tarkoitus).. Meilläkin ihan vähän. Katsastellaan ja tutkiskellan jos jotain kivaa sattuisi kohdalle. Ja haaveillaan siitä omakotitalosta ihan tosissammme.

Löysin ehkä THE talon. Mutta talo on vielä tosi iso EHKÄ. Se on tässä lähi tienoolla. Se olisi sopivan hintainen. Ihanan näköinen. Sopivan kokoinen. Sopivan rauhaisalla paikalla. Me mennään katsomaan sitä huomenna. Jännää.
kuvan talo on löydetty googlen kuvahausta... sen talon kuvaa, jota mennään katsomaan en uskalla laittaa... En halua sen tarkemmin yksilöidä, että mistä päin taloa katsellaan...

Mutta joo. Tilasin muuten eilen sen puhelimen. Nokian 5230 luuri on tulossa mulle. Odotan sitä innoissani. Yhtä innoissani kuin pikkulapset. Eli en malta odottaa lainkaan!!!!  Toivottavasti sen saaminen ei kestä yhtä kauaa, kuin trendin tilaajalahjan. Sitä ei siis ole tullut vieläkään. MUR!!!

Tänään on muuten teholiikuntapäivä. Aamulla pyöräilin töihin ja nyt iltapäivällä takaisin. Illalla olis vielä tarkoitus pinkasta jumppatunnille. ihanaa!!!

Iloista tiistaita!!!
post signature

Kommentit