reerausta ja leipomuksia

Helle on hellinyt meitä täällä Keski-Suomessa jo pari päivää. Mä niin nautin tästä auringonpaisteesta! Varsinkin kun on ehtinyt viettää aikaa ulkona ja nauttia upeasta kelistä!! Blogissa on ollut tällä viikolla vähän hiljaisempaa. Sairastelusta huolimatta on ollut sutinaa koko viikon ajan. Onneksi ensi viikon puolivälissä helpottaa!! Mukavaa sutinaa on onneksi ollut, joten positiivisen energian voimin tässä jatketaan. Aika on kulunut leipomisen, ystävien, sukulaisten ja ikkunan reerauksen parissa.

Ok. Nyt moni siellä ruudun äärellä on, että mikä hemmetin reeraus. No suomennetaan. Rakas ystäväni oli lukenut mun facebook statuksen + blogin (tänne kannattaa siis näköjään EHDOTTOMASTI kirjoittaa jos on jotain vailla...). Ja toi mulle tuliaiseksi vanhat ikkunan pokat!! Kultaista, Ihanaa, ihan parasta. Niitä sitten reerailin. Ja jahka saan kunnon työkalut, pokat löytävät kodin meidän vierashuoneesta.



Löysin muuten kamalalle lumin laukulle (se äklö tilaajalahja) omistajan!! Joten nyt on sekin hyvä laitettu kiertämään!!!


Poitsun synttärikakku (yksi niistä useista, jonka olen tällä viikolla leiponut)

Herkkuja





ja meillä kaikilla oli niin mukavaa synttärijuhlissa



Ihanaa ja helteistä viikonloppua!!!!

post signature

Kommentit

  1. Ihanaa! Muistaisikohan joku minuakin ikkunanpokilla? :)

    VastaaPoista
  2. Meenks mäkin tohon herkku kategoriaan ;) ?

    VastaaPoista
  3. armasSisko: no tottakai meet!!! Ilman muuta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti