sunnuntaishoppailua ja lastenkestit

Heissan ja hikistä maanantai iltaa. Pari viimeistä päivää on ollut sellaista härdelliä että heikompaa hirvittäis. Ja nyt on kyllä kieltämättä veto aika veks. Kohta sohvalle vaakatasoon ja salkkarit pyörimään :D Oon leiponut tässä viikon aikana neljä kakkua, pari leipää ja keksejä (miehen avustuksella). Ihan hetkeen en aio kaulimeen tarttua.

Helle pääsi yllättämään meidän perheen täysin. Pojalle ei ollut laisinkaan kesäkelin kenkiä, joten oltiin pakotettuja lähtemään shoppailureissulle. Löydettiinkin kivat tennarit ja sandaalit. Onneksi. Lisäksi täydennettiin pojan vaatekaappia kesävetimillä. Alla ostokset. Hihattomia, shortseja ja t-paitoja. Toivottavasti saadaan nauttia oikein pitkään näistä lämpimistä keleistä.

raitaa ja ruutua


Tänään ollaan vietetty pienen miehen synttäreitä lastenkutsujen kera! Paikalla oli 13 lasta + äidit ja meininki korvia huumaava!! Oli ihana seurata lasten leikkimistä ja temuamista!!! Kaikilla oli mukavaa, ruokaa ja kakkua oli riittävästi. Nyt vähän omakehu haisee, mutta mun tekemä kinuskikakku oli ihan sairaan hyvää!!! Tällä erää mun kakkukiintiö on hyvinkin täynnä (viikon putki). Nyt rupee riittään tää herkuttelu!!

 synttärivieraat


Ja vielä eilisen päivän shoppailuasua


Teepaita h&m
shortsit löytö ellokselta (nää on ne jotka tilasin, ja ovat just hyvät!!!)


Ihanaa alkanutta viikkoa


post signature
PS: ensimmäistä kertaa tais käydä huono tuuri ebay ostoksissa. Se reissukassi, jonka tilasin huhtikuun 22. päivä ei oo vieläkään tullut. Myyjä väittää että laukku on lähetetty, mutta eipä oo näkynyt. Mur.

Kommentit