2nd hand shoes ja löytöjä

huhhoijaa. Kulunut viikko on ollut just niin raskas kuin etukäteen ajattelinkin. Mies on matkoilla ja poika tuttivieroituksessa.. rikkinäisiä öitä ja täyttä arkea on siis riittänyt. Eipä mitään. Lippu ylös ja menoksi.. jotain kivaakin on ollut ilmassa.

Mainostin yhdelle työkaverille mun pientä kengän kokoa. Ja mitäs siitä seurasi. Sain pilkkahintaan hänen tyttärellensä pieneksi jääneet kengät. Aivan ihanat!!!! Mä oon jo kahden päivän pitämisen jälkeen rakastunut noihin kenkiin. Ne on ihan mielettömän ihanat jalassa. Ja vieläpä hyvännäköiset. Rakkautta ensisilmäyksellä.

nää on niin rakkautta!!!


Laukkuongelma on myös saanut positiivisen ratkaisun. eiliseltä prismakierrokselta tarttui mukaan sopivan särmä olkalaukku. Ja on muuten aikamoinen tilaihme... Tavaraa mahtuu laukkuun vaikka ja kuinka. Ja arvatkaa paljonko veska verotti lompakkoa?? 18,90 euroa. Ei paha ollenkaan!!! Laukkujen ostolakko koki siis kolauksen, mutta tästä noustaan vielä :D

reissulaukkukohti viikonloppua mennään.. Sitä odotellessa!


post signature

Kommentit

 1. Söpöliinit kengät, tykkäisin itsekin!
  Mulla on kans pieni jalka, monesti löytyy lastenosastolta kenkiä. Siitä ei mielestäni ole haittaa, on kivoja vaihtoehtoja ja usein vielä edullisemmin kuin aikuisten puolella!

  VastaaPoista
 2. onhan ne kengät kivat kun on hyvällä maulla hankitut ;D terveisin entinen omistaja

  VastaaPoista
 3. maria: kiitos!!!
  Joo, ei se niin vaarallista oo jos joutuu ostamaan kengät lastenosastolta. joskus oon vaan miettiny, että pilaako lasten (juoksu)lenkkarit aikuisen jalan. eli onks niissä riittävästi tukea yms. kun aikuisethan yleensä painaa enemmän ku lapset :D

  Anonyymi: no hyvät kengät on. sulla on hyvä maku!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti