asioilla

heipähei ja mukavaa uutta viikkoa!!! Tänään on virallisesti mun ensimmäinen kesälomapäivä. Ja ai vitsit että onkin ainakin hyvät kesälomakelit!!!

Käytiin tänään pojan kanssa hieman asioilla. Sain vihdoinkin tilattua pojan 1-vuotis kuvat valokuvaamosta. Eipä tähän toimenpiteesseen mennytkään kuin vuosi. Myös kuvat, jotka laitan siihen vanhaan ikkunan pokaan tuli tilattua!!!! Jotain mustavalkoista luvassa :D

Innostuin eilen tuunaamaan meidän vanhaa pirttisohvaa. Kuvia muutoksesta tulossa, kunhan saan sohvan jälleen koottua.. Parin viikon päästä lähden Ikeaan ostamaan kangasta uusia päällysteitä varten. Saadaan vierashuonekin uuteen uskoon. Ajattelin jotain pirteää raitakangasta laittaa päällisiksi.

Asioilla käydessä käväisin pikaisesti myös alennusmyynneissä.. Muutama kiva juttu tarttui (taas) mukaan. Niistä postausta pian.. Nyt yritän oikeasti hillitä tätä rahanmenoa.. Olen meinaan kuullut että Kaunasissa (mitenköhän tää taivutetaan ihan suomeks) on ihania kenkä-ja laukkukauppoja. Onneks lähdetään pelkillä käsimatkatavaroilla (mun täytyy siis opetella matkustamaan vähillä tavaroilla) liikkeelle. Eli se jo hillitsee tehokkaasti ostelua. Ilokseni kuitenkin totean, että yhtään normaalihintaista vaatetta ei tarttunut mukaan.

Uudet pidennykset odottaa hakijaansa postissa!! Jänskää. Huomiseksi on sovittu uus pidennysaika. Toivotaan että huomen illalla on uus tukka päässä!!!

vähän asukuvaa shoppailuvetimistä. Ja jep. farkuissa oli aika lämmin kulkea kaupungilla!!!

post signature

Kommentit