leppoisa sunnuntai

Kuten jo perjantaina toivoinkin, on viikonloppu mennyt rauhallisissa merkeissä kotona laiskotellen, hyvää ruokaa syöden ja perhe-elosta nauttien. ok. kävin mä eilen spinningissä, joten ihan koko viikonloppua en sohvan pohjalla oo maannut.

Tää päivä on jo hyvässä vauhdissa, sillä ihmisvekkarimme (pari-vuotias poika siis) päätti herättää meidät jo klo 6. Olisin ehkä hieman halunnut nukkua. Mutta ei auta valittaa ei. Ainakin ollaan saatu jo PALJON aikaiseksi heti puoliltapäivin.. Ollaan ehditty syödä pariin otteeseen, käydä puistossa leikkimässä muiden lasten kanssa ja kotiakin on huollettu..

Tänään aion vielä tehdä lettuja, sekä makeita että jauhelihatäytteisiä. siivotakkin pitäisi, ja vielä ulkoilla... Mutta rennolla otteella mennään.

Käytiin pojan kanssa kävelyllä lähikulmilla. Ja voi että mä rakastan näitä meidän maisemia. Mäntypuut, vesi ja hiekka = täydellistä!!!!!

jotta mentäis vielä aiheesta tuhanteen, niin nyt tiedän miltä mun unelmakoti näyttää!! Se on punainen torppa jossain maalla. Sitä etsiessä..

tunnelmapaloja meidän aamupäivästä





rennosti sunnuntain kunniaksi
raitapaita lindex
housut ellos
lenkkarit seppälä




Keski-Suomessa 6.6.2010
Mä rakastan näitä maisemia!!
Mieli ja silmä lepäävät!




post signature

PS: huuto.netissä on tavaraa myynnissä, käykää kurkkaamassa.. Ja löysinpä sielä myös uuden perheenjäsenen vaatekaappiini. siitä lisää myöhemmin!!

Kommentit