makea maanantai

makoisaa ja aurinkoista maanantaita!!

Viimeinen työviikko ennen lomaa on startannut käyntiin aurinkoisissa merkeissä!!! Mukavan päivän kruunasi ihana jälkkäri iltaruuan päätteksi. Nimittäin Ben & Jerry´s suklaajäde!!! Aivan taivaallista herkkua!! Voisin syödä tuota ihanan äklöä herkkua vaikka kuinka.. Ja tuntuipa se pojallekkin maistuvan. Äitiinsä tullut siis :D



Viikonloppu meni nopeasti ja oli juurikin niin mukava kuin ajattelinkin. Oli ihanaa nähdä hyviä ystäviä pitkästä aikaa!!!! Käytiin ystävän kanssa myös pienellä ostoskierroksella. Ja mukaan tarttui mustat farkkuleggarit ja espritin toppi. Molemmat alennuksella. Näiden ostosten myötä laitan ostoshanat hetkeksi kiinni. Jää sitten kesälomareissullekkin rahaa. Norjan reissulla haluan ehdottomasti käydä cubus-liikkeessä. Kyseinen liike (oli siis ainakin 10 vuotta sitten) painii samassa sarjassa lindexin ja kappahlin kanssa. jos jotain kivaa löytäisi.

viikko on startattu käyntiin leggareissa ja raitapaidassa. Niin ja lyhyissä hiuksissa. Tahdon mun pidennykset takas!!!! Postimies, polje nopeammin!!!



ihanaa ja lämmintä viikkoa!!!

post signature

Kommentit