perjantaitunnelmaa

Viikko on mennyt vaudikkaasti juhlien ja mukavien tapahtumien merkeissä..
Keskiviikkona käytiin tyttöporukalla katsomassa sex and the city 2. Ja vitsit että oli kivaa käydä leffassa tyttöjen kanssa. Itse leffa ei ollut mikään kovin kummoinnen pläjäys, mutta hyvää viihdettä kuitenkin.. Ja ehkä vähän myös silmänruokaa. 

Eilinen ilta kului työpaikan juhlissa. ja varsin mukavaa oli sielläkin... Nyt vaan väsyttää aikatavalla.. Viikonloppuna meille on tulossa vieraita, joten lomailla ja rentoutua saa kai vasta sitten juhannuksena... mutta ihan kiva että on ohjelmaa. Ja ihana saada vieraita kylään...

Tein keskiviikkon pikapyrähdyksen h&m:n aleen.. Vaatetta siellä olis ollut vaikka kuin paljon, mutta mukaan tarttui vaan huivi, rannekoruja ja yhdet housut. niistä postausta lähiaikoina!! aloitin keskiviikkona ostoboikotin hennesin trikoopaitoja kohtaan... Taas jouduin nimittäin todistamaan, miten huonolaatusia trikoopaitoja sieltä saakaan.. Harmittaa oikein..

Pidennykset lähti eilen veke.. outoa olla taas lyhyissä hiuksissa. Onneks tätä ei kestä kauaa, sillä uudet pidennykset on jo matkalla.. Vielä kun sais tätä omaa väriä jollain konstilla vähän vaaleammaksi..,. ja kotikonstein kiitti!!! vanhat pidennykset vaan lähti roikkumaan siihen malliin (huonosti kiinnitelty), että oli pakko ottaa ne pois :/ hirsitalon marja oli hankkinut ihanat pidennykset... JA hintakaan ei ollut paha. Vähän yli 100 euroa!! Tietääkö joku, saako jyväskylästä teippipidennyksiä tuohon hintaan?????

tällaiset hiukset jos saisin, oisin tyytyväinen..
Eikä tossa Madeleinen tyylissä muutenkaan mitään vikaa oo.


Kuka muuten aikoo kattoa huomenna prinsessa häät???? Täällä nousee ainakin yks käsi ylös!!!

nyt iloista viikonloppua

post signature

Kommentit