rokkitukka ja kammottava päivä

Kohta alkaa tämä, epäonninen, tiistai olla pulkassa. Ja onneksi niin. Pari viime päivää on olleet aika kammottavia. Tai sanotaanko että tyhmiä juttuja on sattunut liikaa. Eilen bongasin alesta farkkushortsit. Ja kun ne kotona päälleni kiskoin, huomasin että ovat mokomat rikki. Eikun palautukseen. Ja mäkun olisin niiin tahtonut farkkushortsit. Enkä mistään löydä vastaavia 15 eurolla.

Tänä aamuna meidän jääkappi (7kk vanha) oli sanonut sopparit irti.. Sinne meni juustot, lihat jne. Aurinkoinen leikkipuistopäivä vaihtui jääkaapin siivoamiseen, puhelinsoittorumbaan ja kaupassa känytiin. Ja taas harmittaa.

Sen lisäksi rakas lapsukaiseni on harjoitellut vaipatta oloa.. Tuloksena aika monta pissaa lattialle... Tuntuu että koko päivä on kulunut toisen jälkiä siivotessa. Koska se oppii???

Mitäs vielä?? Kun nyt marmatuksen makuun päästiin, niin tukkakin mietityttää hiukan. Sain pidennykset. Joo. Nää microringit ovat toistaiseksi olleet tosi kivat. Ja hius tuntuu tosi paljon parempilaatuiselta kuin aiempi pidennyshius. Tätä tilaan lisää.. Mulla on vaan väri ongelma. Eli pidennys hiukset on selkeesti vaaleemmat ku oma kuontalo. Eli tukka näyttää nyt siltä kuin päälliosa olis värjätty tummemmalla ja alemmat hiukset blondattu. En oikein tiedä onko tää yhdistelmä hyvä vai näyttääkö törkeeltä. Laittajan mielestä oli hyvä, eli ei kannata värjätä, mutta mä en tiedä. Eilen näitä jatkoja koitin värjäillä, mutta olivat sen verta vaaleat että eivät tulleet riittävän tummiksi. Ongelmat mullakin.

Mitäs te sanotte hiuksista???

Huomenna aion leipoa banoffeeta torstaisten synttärien kunniaksi. aion myös viettää aikaa aurinkoisessa leikkipuistossa. Ja niin, lakata murehtimasta tätä tukkaa... huomisen on pakko olla parempi päivä.post signature

Kommentit