asuntomessujen antia vuosilta miekka ja kypärä


Heippa.

Ajattelimme miehen kanssa suunnata myös tänä kesänä asuntomessuille. Messut ovat kuuluneet vakkari kesäohjelmaan jo monena kesänä. Tämä kesä taitaa olla jo neljäs tai viides kun yhdessä lähdetään kattomaan tönöjä. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus startata auto kohti Kuopiota. Tällä kertaa lähdetään messuille ihan kahdestaan. Saadaan vähän viettää kahdenkeskistä aikaa. Mun vanhemmat tulee meille huomenna kylään ja he ovat lupautuneet vahtimaan poikaa koko lauantain. Viikonloppuna on siis tiedossa paljon autossa istumista ja omakotitalohaaveita.

Koska asuntomessut polttelevat jo kovasti mielessä, ajattelin laittaa pienen kollaasin menneiden vuosien parhaista paloista. Olen laittanut alle kuvia mua kiinnostaneista jutuista. Kuvat on lainattu asuntomessuopas sivustolta. Olin ihan siinä luulossa, että mulla olis koneella paljon asuntomessukuvia, kun ollaan siellä niin monta kertaa vierailtu.. Mutta eipäs ollutkaan. No lainakuvilla mennään…

Espoon asuntomessujen (2006) suosikkejaHämeenlinnan (2007) lempparitVaasan asuntomessujen (2008) suosikkeja

kiva maalaisromanttinen tunnelma

ihana lattia. Ja ihana tunnelma


"lautaseinät" ja isot ikkunat + harmaa seinän väri. Täydellinen kombo. 

tässä kuvassa on ihanaa mökkihenkeä


Valkeakosken (2009) suosikit

löytyikö suosikkeja???

Loppuviikko häämöttää onneksi jo.asuntokuumeinen


post signature

Kommentit

  1. Mun ehdoton suosikki Valkeakoskella oli se Maxitin kivitalo <3 aivan mieletön! Kopioin sieltä meille sellaisen "walk-in-closetin" makuuhuoneeseen :D Jos rakentaisin uuden talon (ja raha ei olisi este), olisi se ehdottomasti Maxit :)

    Voi että, mukavia messuja teille!

    VastaaPoista
  2. Jenni: Toi Maxitin ålesund on kyllä komea talo!! Todellakin ottaisin itselleni sellaisen. Niin, jos raha ei olis este.. Ja walk in closet kelpaisi mullekkin. JA jos joskus rakennetaan niin sellaisen tahdon.

    iloista viikonloppua sulle

    VastaaPoista

Lähetä kommentti