hiuspohdintaa

kesäistä keskiviikkoa.

Taas on se aika kuusta. Nimittäin se aika, kun kriiseilen hiuksieni kanssa. Hiukset on olleet mun päänvaiva jo tosi pitkään. Tuntuu että mikään hiustyyli ei oo hyvä, oli hiukset sitten pitkät tai lyhyet, ruskeet tai vaaleet. Oon kokeillut tosi monia tyylejä. Ja aina, kolmen viikon jälkeen iskee kriisi. Että äh. ei tää ookkaan hyvä pää. Mulla taitaa olla liikaa luppoaikaa kun kerkeen pohdiskelemaan näitä hiusjuttuja, mutta anyway. Tarviin hiusstylistin ittelleni. Ehdottomasti.

Mulla on nyt olleet nää micro-ringit päässä kolmisen viikkoa. Nää on "ihan kivat" mutta ei kylläkään "the pidennykset". Nyt mietiskelen, että tilaisko lisää näitä ringejä (nykynen tukka on vähän liian ohut ja toi väri on väärä) vai kasvattaisko sinnikkäästi omaa hiusta. Kolmos vaihtoehto on että, menisin kampaajalle ja värjäyttäisin kutrit vaaleiksi. Sitäkin oon harkinnut. En osaa päättää. En haluais investoida kauheita summia kampaajaan. Tarkotus olis lähteä syksyllä pidemmälle reissulle ja yritän säästää sitä varten. Shoppailut on taas siis shoppailtu. Kunnon pidennykset olis ihanat, mutta en raaski investoida esim 200 euroa pidennyksiin (hairstoresta sai tähän hintaan). Tietääkö joku saako JYVÄSKYLÄSTÄ pidennyksiä kohtuuhintaan??? Ja mistä???

nyt vähän käyttökokemuksia näistä ringeistä ja niiden laitosta:
- ovat tosi helppo laittaa kaverin avustuksella
- hius on ollut tosi hyvä laatuista ja pysynyt hyvänä ilman erityistä hoitoa (kuvan ringiä ei tosin näytä siltä)
- luonnollisen näköiset
- kiinnityskohdat jää hyvin piiloon kun hiukset on ponnarilla/nutturalla
- hiusten harjaamisen kanssa on oltava huolellinen. Tavallista harjaa ei kannata käyttää!!! Sillä ringit irtoavat helposti, jos harjan piikit osuvat niihin.
- multa on irronnut viitisen ringiä, eli 5 % hiuksista (oma syy kts. yllä oleva kohta). Kannattaa olla huolellinen kiinnityksen ja hoidon kanssa.


Ihan hintansa arvoset nää pidennykset ovat kyllä olleet. 17 eurolla on saanut nätin pitkän tukan.. Joten ei paha.Käyttökokemuksia pidennyksistä???


tässä pitkästä aikaa päivän asua. Toppi on ale-löytö Zarasta!  Farkkuhame on kirppislöytö viime kesältä.
hyviä ideoita ja vinkkejä hiusten suhteen otetaan vastaan!!!!
post signature

Kommentit