kaveri kiinasta

huh hellettä.

Keli keski-suomessa on kuin tropiikissa. Oikeasti. Miten voi ihminen hikoilla vaikka istuu vain tietokoneen ääressä??? Jahka poika herää päikyiltänsä lähtee tämä kokoonpano läheiselle lammelle uimaan. Se on varma  se.

Tällä viikolla posti toi tullessaan parikin pakettia. Toisessa paketissa oli mun uudet hiukset. Niihin liittyen on tulossa hiusprojektia. Vähän jo hirvittää :D... Mutta se toinen paketti.. Lupasin näyttää teille mitä sieltä tuli.

Tadaa..






"Designer inspired" laukku suoraan Kiinasta! Laukku on keinonahkaa. Ja muistuttaa ehkä hieman jotain designer laukkua.. Tykkään tästä laukusta kovasti. Se on just paras arkilaukuksi. Se on ihan käsittämätön tilaihme. Sinne mahtuu vaikka ja mitä. Ja hintakaan ei ollut paha, 17 euroa postikuluineen... Muutama kaverikin jo innoistui tästä veskasta.. Saan kuulemma toimia koekaniinia.. Eli jos laukku kestää, niin taitaa muillakin pian keikkua kyseinen veska käsivarrella.

Tiedän. Olen ihan toivoton tapaus mitä tulee laukkujen ostamiseen. Nyt koitan oikeasti olla ostamatta yhtään laukkua, ennen seuraavaa ulkomaan reissua... Sillä seuraava reissumme suuntautuu varsinaiseen ostosparatiisiin...

Nyt suuntaan katseeni kohti lindexin verkkokauppaa.. Sukka- ja alusvaatelaarit kaipaavat kipeästi täydennystä. Ja kyllä. Alusvaatteet eivät kuulu ostostoppini piiriin.

Mitäs piditte laukusta???  Vai vieläkö kaikki lukijat ovat nauttimassa kauniista kesäkeleistä???


post signature

Kommentit