lazy sunday

Heipä hei! Ja lämmin tervehdys uudelle lukijalleni!!

Tänään olen viettänyt ihanan laiskaa sunnuntaita!! Nukuttiin koko perheen voimin pitkään (lapsiperheen mittakaavassa siis). Ollaan herkuteltu ihanalla kasvissosekeitolla, kaura-omena paistoksella ja mokkapaloilla. Nam. Päivä on kulunut ihanan verkkaisesti kotihommia tehden. Käytiin myös pienellä ajelulla. Katselemassa ympäristöä. Ja vitsit kuin kaunis voikaan olla syksyinen maalaismaisema! Tykkään.

Flunssa alkaa olla paranemaan päin. Ainakin kurkkukipu on sen verran helpottanut, että ajattelin huomenna uskaltautua jo salille. Tekee kamalasti mieli taas urheilemaan.

tässä pari asukuvaa. Eiliseltä ja tältä päivältä.. oikeesti tuntuu vähän hassulta laitella näitä asukuvia. Nyt on taas jotenkin semmonen fiilis että se on ihan pöljää... Aikuisen ihmisen tällai kuvailla itteään ja vaatetustaan... Mitä mieltä te ootte niistä????


sunnuntai kului rennoissa vetimissä (housut olis ehkä kaivanneet vähän silitystä...)eilen, kaupungilla, oli siistimpää päällä. Älkää vaan kysykö, miks kuvassa on noin paljon johtoja... En mäkään tiedä....

nyt lähden tsekkaamaan BB:n ensimmäisen pudotusjakson. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!!

post signature

Kommentit