Norsupalloa

lauantaita.

Kulunut viikko on jostain syystä ollut tosi hektinen. Illat on kuluneet urheillessa tai muuten vaan jossain kylillä roikkuen. Blogin päivitys on jäänyt vähälle. Samoin kommentteihin vastaaminen ja toisten blogien lukeminen. Ehkä ensi viikolla aktivisemmin ;)

Olin eilen pelaamassa norsupalloa. Jaa että mitä? Kysyy nyt moni. Norsupallo on jalkapalloa, jota pelataan isolla jumppapallolla. Oli muuten ihan sairaan kivaa. Hiki tuli ja oli hauskaa. Ja tätä peliä voi muuten pelata miehet ja naiset yhtäaikaa. Eli jos kaipaatte virikkeitä esim. työpaikan liikuntahetkiin, tässä vois olla hyvä vaihtoehto. Hurahdin.

Mamma pääsi eilen illalla vähän viihteelle. Juhlittiin, jälleen, oikein olan takaa... Illan ohjelmaan kuului saunomista, syömistä ja karaokea. Ja kunnon lavatanssit. Mieletöntä. Oli tosi hauskaa. Tosin tänään taas väsyttää. Nukahdin nimittäin pojan viereen nukuttaessani häntä päikkäreille.

eilisen asukuva, tyylikkäästi peilin kautta otettuna. Ja todella huonolla kuvanlaadulla. Jos jatkossa ottaisin kuvat ihan vaan kameralla.

toppi h&m
hame: veromoda
kengät: so what
kassi: GUESS
post signature

ps: sain muuten ensimmäisen tunnustuksen ikinä. Se ansaitsee oman postauksen. Ihan pian.

Kommentit