shiny sunday

Heissan.

Viikonloppu on hurahtanut ohi käsittämättömän nopeasti!!! Mihin tää aika oikein katoaa???? Perjantaina grillailtiin koko perheen voimin ja herkuteltiin ihanilla jäätelöannoksilla. Saatiin koko viikonlopuksi mun vanhemmat vieraiksi. Ja oli mukavaa. Ihan huippua on seurata vierestä miten poika nauttii saadessaan viettää aikaa isovanhempiensa kanssa. Voin vannoa että ensi viikolla meillä puhutaan mummista ja ukista. Ja paljon.

Eilen pyörähdettiin miehen kanssa päiväretkellä Kuopiossa. Olipa outoa olla kahdestaan liikenteessä. Meillä oli tosi mukava päivä! Kierrettiin asuntomessuilla pitkään ja hartaasti. Saatiin paljon hyviä ideoita ja nähtiin myös juttuja mitä ei todellakaan tulla omassa kodissa kokeilemaan. Asuntomessupostausta kuvien kera tulossa jossain vaiheessa. Kunhan vaan ehdin kuvat laittamaan koneelle...

Tämä päivä ollaan vietetty kyläilyn, herkuttelun ja uimisen parissa. Lähdettiin pojan kanssa mun ystävän luokse kylään. Mentiin vielä koko porukalla uimaan. Ja kivaa oli. Samalla suunniteltiin meidän tulevaa  tyttöjen iltaa... Ja saatiinkin muutama hyvä idea. Niistä lisää kunhan ollaan saatu juhlat juhlittua.

Nyt suuntaan pakkaamaan käsilaukun valmiiksi huomista varten. Ja taidanpa myös jotain matkasuunnitelmia tehdä... Me kun lähdetään syksyllä etelään!!!!

tässä vielä päivän vetimet. Toppi on hankinta Norjan reissulta..



raukeaa sunnuntaita!!

post signature

Kommentit