Jos vain yhden saan....


Jos saan valita ihan minkä tahansa talon jossa asutaan loppuikämme, ja joka me rakennettais olis se tämä. Kastellin Salonki 130. Tää on täydellinen. Love it. Kuvat lainattu kastellin sivuilta.

Ensinnäkin. Talon ulkonäkö on ihana. Tollanen sopivan kartanohenkinen, mutta ei liian pröystäilevä..

Ja sitten tää pohja:


tässä alakerta. Keittiössä saareke!!!! Ja iso tupa + keittiö yhdistelmä. Ihana kuisti, siitä plussaa. Ja kompaktit peseytymistilat...
yläkerta:
reilun kokoiset makuuhuoneet. Niihin mahtuu tarvittaessa jopa kaks lasta samaan huoneseen... Aula, siihen sais tietsikan ja vierassohvan... Ja vaatehuoneesta plussaa..

On se vaan niin ihana.


Kastellilta löytyy muuten toinenkin samanhenkinen talo. Tosin vähän pienempi. Sekin olis kiva, pienin muutoksin... Kuvan talo on Saarelma, ja se on huvilamallistosta.
Ulkonäkö on täydellinen.

ja sitten itse talo:


pohja olis hyvä jos olohuone ja keittiä vaihtais paikkaa... Näin saatas tilava keittiö kun kirjastohuoneen yhdistäis keittiöön. Olkkari olis hyvän kokoinen. Kodinhoitohuone on kompakti. samoin pesuhuone. Sauna taas on ihanan iso!!!

ja yläkerta:reilun kokoinen yläkerta. Tänne laittaisin vielä wc:n ja vaatehuoneen. Oikeaan päätyyn tulisi ihanan tv-nurkkaus...

Huoneistoala tässä ihanuudessa on 88m2 + parven lattiala 42,5m2.

Mitäköhän tällaisen rakentaminen maksaa?? anyone??

ihanaa viikonloppua.


Asukuvat odottaa vielä kamerassa.. Kunhan saan ne koneelle tulee taas omaa kuvasatoa.

post signature

Kommentit