tavallinen maanantai

Sain Päivin  blogista idean kirjata ylös tavallisen päivän tapahtumia. Tässä mun tavallinen maanantai..

Tavallinen maanantai06.20 Herätyskello soi. Painan torkun päälle. Väsyttää ihan vietävästi. Sivukorvalla kuulen pienten askeleiden äänen. Poika tepsuttaa meidän viekkuun nukkumaan. Iloitsen hyvin nukutusta yöstä, ja siitä että poika nukkui koko yön omassa sängyssä.

06.40 Kello soi uudestaan. Edelleen väsyttää. Halin hetken poikaa ja nousen ylös. Pesen nassun, meikkaan ja sutaisen hiukset nutturalle.

06.50 napsautan kahvikoneen päälle ja rupean pukemaan poikaa. Ensimmäinen uhmakohtaus tälle päivälle. En saa laittaa pojalle kalsareita jalkaan. Lopputulos: poika makaa huoneensa lattialla ja huutaa. Tätä jatkuu viisi minuuttia. Vihaan uhmaikää.

07:00 Olen saanut aamupalan tehtyä. Poika tulee ja pyytää apua kalsareiden laittoon. Tilanne rauhoitettu. Koko konkkaronkka siirtyy aamupalalle.

07.25 hampaiden pesu ja tsekkaus, että vaatteet ovat puhtaat. Pojalle vaatteet päälle.

07:40 auto starttaa kohti päivän haasteita, työpaikkaa ja tarhaa.

11.15 Töissä syön lounaaksi savukalasalaatin. Se on pahaa. Siinä on parsaa. Osa salaatista jää syömättä. Syön nälkääni suklaata. Hyvästi terveellisempi elämä. Taidan aloittaa sen huomenna.

16.50 takaisin kotona. Poika leikkimässä legoilla, minä ja mies tehdään jauhelihakeittoa. Sillä välin kun keitto kiehuu leikin pojan kanssa lattialla. Junarata on päivän sana.17.10 keitto on valmista ja koko porukka syö hyvällä halulla. Jälkkäriksi juon cafelaten ja surffaan netissä.

18.20 saan ruokailun jäljet raivattua pois. Häädän pojat pihalle, jotta saan siivota rauhassa.

19.40 koko kämppä on siivottu, ja kodissa tuoksuu hyvälle. Laitan pojalle iltapuuron ja teen koko poppoolle marja-banaanismoothieta.

20.00 menen pojan kanssa iltapesulle. Jälleen kamala uhmakohtaus.. Vihaan uhmaikää.

20.20 saan pojan nukkumaan. Oma aika alkaa. Avaan tietsikan ja luen blogit.

21.10 suuntaan suihkuun ja sen jälkeen katson vielä hetken teeveetä.

22.00 menen nukkumaan.Väsyttää ihan vietävästi.

tällainen on mun tavallinen maanantai!!

Minkälainen on sun tavallinen arkipäivä???
post signature

Kommentit