elämäni aakkoset, B

Baby eli vauva. Tahtoisin niin kovasti vielä saada oman pikkuisen vauvan syliini. Helliä ja halia.. Tuoksutella vauvan ihanaa tuoksua... Katsoa viatonta pikkuista. Huomata kuinka vauva oppii kokoajan uutta.. Ja vaivihkaa kehittyy ihanaksi taaperoksi.. Kova vauvakuume on päällä... Ehkäpä ensi vuonna helpottaa. Kuka tietää!!! On ne vauvat vaan niin ihania.
kuvat lainattu googlesta


Kuka muu tunnustaa kärsivänsä vauvakuumeesta?? Tai tykkäävänsä pienistä, suloisista vauvoista???


post signature

PS: sanoista teoiksi... kävin lidlissä vaateostoksilla (no okei, sukkahousuja ostin...) ;)

Kommentit

 1. No mitä olet mieltä noista Lidlin sukkahousuista? Itse olen ollut melko tyytyväinen noihin Lidlin tuotteisiin. Joskus ostin sieltä 80 Den sukkahousut. Ne oli aivan ihanan tuntuiset jalassa, ja ovat uuden veroiset vielä useiden käyttö ja pesukertojenkin jälkeen. Sitten kerran ostin sieltä 25 den tukisukkahousut, jotka olivat todella tukevat, ja vähensivät todella paljon jalkojen väsymistä. Ainut pettymys oli, kun myöhemmin tuli myyntiin 40 den tukisukkahousut. Minä tietysti riensin heti ostamaan vähän lämpöisemmät ja enemmän tukevat tukisukkahousut. Todellisuudessa nämä eivät olleet lähellekään niin tukevat kuin ohuet. Ehkä juuri hivenen normaali 40 den sukkahousuja napakammat. Eli mielestäni suht hyvä laatuisia, mutta ei tiedä mitä saa, ja kun toteaa etä haluaa saman laisia lisää, niin niitä ei enään ole.

  VastaaPoista
 2. MinäMinäMinä!!! ..kärsin vauvakuumeesta vaikka enempää en lapsia haluakkaan (saldo:kolme poikaa).Paitsi jos satuttas vielä joskus saamaan tyttö (vaikka siis lapsiahan en enempää tee :)) niin nimeksi tulisi Sofia :) ..jään linjoille roikkumaan :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: en ole vielä sukkiksia kokeillut. Laitan kommenttia niistä, kunhan pääsevät jalkaan!!!

  Pampula: tervetuloa mukaan roikkumaan

  VastaaPoista

Lähetä kommentti