ensilumi

Viime yönä satoi ensilumi. Ja maa on edelleenkin valkeana. Uskomatonta. Jo nyt.
Kuuluun siihen ryhmään suomalaisia, joita aikainen lumentulo yllätti. En ollut valmistautunut yhtään. Onneksi sentään talvitakki oli tuotu alas vintiltä.

Ylläri-lumi muutti suunnitelmia. Sali reissu jäi tältä illalta väliin. Ihan kiva tosin viettää ihan koti-iltaakin. On ollut aikamoisen paljon ohjelmaa viime päivinä. Ja lisää on edessä. Pieni rauhoittuminen tekee siis terää.. Ja liikkumaan ehtii myöhemminkin... Meiltä tosiaan puuttuu talvikumit autosta. Ja en todellakaan halua lähteä liukastelemaan tonne ulos. Parempi siis kotona, takkatulen lämmössä.

Mulla on taas pari hyvää postausideaa muhimassa. Tajusin nimittäin juuri tarvitsevani ruskeat saappaat. Ideapohdiskelua luvassa..

Laitetaanpa päivän asukuvaa kehiin. Ja siihen viereen todiste siitä, että meillä tosiaan on jo lunta.
Lumista tiistaita!!!
post signature

Kommentit

 1. Tosi kiva asu sulla. Tajusin just, että oon koko syksyn kulkenut kauheissa rytkyissä...minä jolla vaatteet on ainakin ollut aika tärkeä juttu:) Ehkä pitäis tehdä joku ryhtiliike omieskin vaatteiden suhteen eikä keskittyä pelkästään pikkuneitiin:)

  Hyvää alkanutta talvea! Jään odottamaan kenkäpostausta...

  VastaaPoista
 2. Kiitos!!!

  Mä päätin jo raskausaikana, että äitiys ei tuu vaikuttamaan mun pukeutumiseen ja ulkonäköön. Lupasin pitää huolta itsestäni ja olemuksestani äitiydestä huolimatta.. Ja hyvin oon pysynyt päätöksessäni :D

  Ihanaa talvea myös sulle""

  VastaaPoista

Lähetä kommentti