jos metsään haluat mennä nyt,

niin takuulla yllätyt....

Joopa joo. Oikeastaan en haluaisi lähteä. Mutta nyt on pakko. Olen nimittäin lupautunut lähtemään mun seikkailijoiden kanssa huomenna yön yli retkelle. Ja rehellisesti sanottuna ei kyllä kiinnostaisi yhtään. Mutta, koska olen leikkiin lähtenyt, niin homma hoidetaan kunnialla. Huomenna aamulla suunta kohti Toivakkaa ja metsää. Tiedossa paljon ulkoilua, nuotioruokaa ja leikkiä. Ehkäpä siitä tulee ihan kivaa.

Pahoittelen kuluneen viikon hiljaiseloa blogin suhteen. On vaan ollut aika kökkö fiilis. Ja ei oo huvittanut pahemmin kirjoitella. Mutta ei siitä sen enempää. Eiköhän tää tästä taas lähde sujumaan.

Pikkuhiljaa pitäisi vissiin ruveta laittamaan kotia joulukuntoon. Jotain kivaa pientä joulusälää tekis mieli hankkia. Onneksi olaan saatu edes joulukalenteri hankittua pojalle. Kiitos tästä kuuluu rakkaalle siskolle. Oon hiukan kateellisena seurannut muutamista blogeista ja sisustuslehdistä kauniita, (jouluisia) koteja.

tällaisen kun joskus saisi. Kuva sköna hemkuva sköna hem


kuva: sköna hem

kuva: sköna hem


Nyt nauttimaan hetkeksi omasta ajasta. Mies on nimittäin pikkujouluissa ja ollaan pojan kanssa kaksin kotona.

Ihanaa viikonloppua kaikille. Kuullaan pian!

post signature

Kommentit

  1. Oi, kuulostaa näillä keleillä ihan kunnon eräkokemukselta. Tuollaisen reissun jälkeen voi olla aika ihana fiilis, uskon että teillä on mukavaa. Ja hei paljon lämmintä päälle!

    Ihania kuvia♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti