nettishoppailuvinkki

Bongasin viikonloppuna netistä uuden, kivan, nettikaupan. Tykkään kovasti vero modan, onlyn ja vilan vaatteista. Paitsi että ovat kivan näköisiä, ovat myös sopivaa hintaluokkaa mun lompakolle. Ilokseni huomasin, että nyt noita edellä mainittuja merkkejä saa ihan nettikaupasta! Jes. Ja postikulutkin ovat maltilliset 6 euroa. Samasta osoitteesta saa myös lasten ja miestenvaatteita.

Kaupan löydät täältä:

http://veromoda.bestsellershop.com/


Kävin jo tutustumassa putiikin valikoimaan. Tarvitsen nimittäin klassisen kotelomekon. Parit juhlat on tulossa, ja mekko ratkaisisi kivasti mun pukeutumisongelmat. Edellinen kotelohame on ihan liian ohutta kangasta. Lisäksi sillä on tapana kiipeillä kun pukee sukkahousut alle. Ei sovi siis talvikeleihin. Jokatapauksessa. Tällä kertaa en löytänyt mieleistäni mekkoa, enkä tilannut muutakaan (vaikka kivoja juttuja löysinkin). Ensi kerralla sitten.


tämän ihanan neuletakin haluaisin

Nyt lähden jatkamaan hinnoittelu-urakkaa. Varasin nimittäin kirppispöydän lastenvaatekirppikseltä. Toivottavasti saan omani takaisin. Ja mikä parasta, pääsisin eroon hirveästä kasasta tavaraa.


Pirtsakkaa tiistaita!! Ja pukeutukaahan lämpimästi.. Meillä on ainakin kunnon pakkaset täällä!!!


post signature

Kommentit