tavallinen lauantai

mutta niin rentouttava ja kiva.

Ollaan koko poppoon voimin nukuttu tänään tosi pitkään. En edes muista koska viimeksi oon herännyt 10.30 (siis sen jälkeen kun lapsi tuli taloon)..

Päivä  (ne muutamat valveilla vietetyt tunnit) sujui rattoisasti ostoksilla ollessa. Tehtiin hankintoja miehelle ja pojalle. Nyt on sitten ensimmäiset sukset ostettu pojalle. Huomenna sitten kokeilemaan :DD ja avustinpa hieman jo pukkiakin tänään...

Nyt suuntaan siivoamaan pojan vaatekaappeja. Koko huusholli on kuin pommin jäljiltä. Tarvitaan ehdottomasti siivousta... Mulla on nyt joku kausi päällä, että haluun eroon tästä kaikesta roinasta.. Siivoamaan siis. Aion palkita itseni ahertamisen jälkeen sushilla (oli ihan pakko ostaa), punaviinillä, homejuustolla, glögillä ja leffalla. Ja kaikki tämä miehen kanssa.

meilläkin voisi olla yhtä siistiä..
kuva hus & hem


Ihanaa lauantaita. Olisin muuten laittanut kuviakin.. Pojalla on nimittäin tosi suloinen takki. Mutta onnistuin hukkamaan kameran jonnekkin (tänne kotiin siis). Täytyy huomenna yrittää etsiä.. Saan sitten kuvia kehiin uudesta sisustusjutusta.

Nyt siivoilemaan. Miten muuten sun lauantai on sujunut?
post signature

Kommentit

  1. Sama pommi on tainnut räjähtää meilläkin. Tavaraa kaikki nurkat täynnä. Niitä on keräilty pitkin päivää. Nyt on meneillään tämä "valot himmeänä ja kynttilöillä tunnelmaa"-vaihe. Näyttää ihan siistiltä ;) Mukavaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että muillakin on pommit räjähdelleet :DD Kivaa sunnuntaita sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti