ei mennyt niinkuin strömsössä

Uusi viikko on taas potkaistu käyntiin. Viikonloppu sujahti ohi ihan liian nopeasti. Tampereen reissu oli tosi mukava. Ehdittiin lyhyessä ajassa tosi paljon. Ikea tuli koluttua, käytiin katsomassa stand-uppia (Jaakko Saariluoma oli superhyvä), kuuntelemassa jazz-musiikkia ja ehdittiinpä käydä salillakin..  Oikein onnistunut viikonloppu siis...

lattelasi ja taustalla näkyvä purnukka ovat molemmat Ikean reissulta


Tämä viikko kuluu pitkälti yksin arkea pyöritellessä. Mies on duunimatkalla ja mä koitan sillä aikaa selvitä arjesta pojan kanssa. Tää päivä on mennyt varsin mukavasti. Käytiin yhdessä jumpalla.. Sen seurauksena poika nukkuu sikeästi yöunia, ja mä oon pirteä kuin peipponen... Vaikka pitäis olla kai jo kutsumassa nukkumattia. Ehdinpä sitten ehkä rustailla ne joulukortit.. On vähän vielä vaiheessa tää jouluhomma. Ahistaa.
Mikähän siinä muuten on, että aina kun meen salille, tunnen itteni tosi rumaks.. Eikös sen pitäis niinku mennä toisinpäin??????

asukuvan ottaminen on vakavaa puuhaa...


Joulukoristelut ei menneet ihan putkeen.. mulla oli kyllä tosi hyvä visio.. Näin jo sieluni silmin isot joulupallot ihanassa lasitötsässä. Joo. totuus on ihan toinen. Tuloksen näätte alla. Näyttää aika dorkalta. Ei mennyt tää koristelupuoli niinku strömsössä.... Ja ne joululiinat. Ne on vielä kaupassa. Että näin... Pieni joulustressi taitaa olla päällä tai jotain!!!




Ihanaa, pirteää alkavaa viikkoa!!


post signature

Kommentit