lahjajuttuja

Mitä ihmettä meidän kaikille aparaateille aina  tapahtuu?? Se tietokone, 2-vuotta vanha, jonka kovalevy tyhjentyi pari kuukautta sitten. Se himpatin kone otti, ja kärysi torstaina. Ihan totta. Tosta noin vaan. Kauhee käry ja sähkön haju. Nyt se masiina ei lähde edes päälle. Pitäis kuulemma avata kone ja kattoa onko sieltä mennyt vaihtoehto a vai b. Ja mä kun en tiedä koneista mitään. Helppo homma. Miten voi olla mahdollista, että 2-vuotta vanha kone menee sököks? Nyt kirjotan tällä kannettavalla.. Eikä mikään hyvä kone tämäkään. Kursori sinkoilee itsestään paikasta toiseen. Niin ärsyttävää. Eikä mulla ole edes kuvankäsittelyohjelmaa tässä. Saako valittaa lisää???

Saatiin tänään hankittua kaikki lahjat. Huh helpotus. Koko reissu meni yllättävän hyvin, ottaen huomioon että meillä oli poika mukana. Löysin pukin konttiin myös itselleni jotain. Mulla on nimittäin ollut viime vuosina tapana (saa nauraa), että ostan ittelleni jonkun kivan pienen paketin. Sellaisen ostin nytkin. Iltapäivästä sain paketoitua kaikki lahjat. Homma siis hanskassa.


lahja itsellepäivän saldo


Nyt nauttimaan aurajuustoa ja pipareita. Ihanaa lauantai iltaa!!post signature

Kommentit

  1. Sieläkin koneiden kanssa ongelmia siis. Täälä myös, hermot menee näiden kanssa kun aina jotain... Tsemppiä siis sinne ja ihanaa joulun aikaa!

    VastaaPoista
  2. Ansku: jep. pöytäkone on totaalisen kaput. Sen kanssa on taisteltu koko syksy. Menee hermot tosiaan!!

    Ihanaa joulun aikaa myös sulle!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti