päivän himotus

on Bruno satsumat. Ai ai mitä herkkua!! Ja sopii laihduttajalle.. Mä jäin näihin satsumiin niin koukkuun. Ette uskokaan. Elämäntaparemontin 2. päivä takana. So far so good. Edelleenkään ei mahdu rompetorilta ostetut pöksyt jalkaan. Siinäpä tavoitetta kerrakseen ;D Tänään on onneks ollut tehopäivä.. Sählyä tuli pelattua tänään niin urakalla että oikein hymyilyttää. On se vaan niin kivaa.Kävin pyörähtämässä, yksin, alennusmyynneissä. Ja oli muuten aika turha keikka. Onneks oli muutakin asioitavaa, ettei tullut ihan hukka reissu... Mutta alennustuotteiden kannalta tulos oli melkein nolla. Parit trikooleggarit päätyi ostoskoriin. ja nekin vaan lämmikkeeksi. jos ja kun pakkaset on edelleen -30. En löytänyt villatakkia enkä muutakaan. Huoh. Onneks hennesin kuvasto saapu eilen. Sieltä löytyikin jo kaikennäköistä kivaa. Siitä lisää myöhemmin.  Olisin myös halunnut uudet housut (koska en voi pitää ku leggareita ja yksiä ylisuuria farkkuja). Mutta. En anna periksi. Mähän en isompaan vaatekokoon vaihda. joten. ruokaremppa jatkukoon.

Jotta kukaan lukija ei kyllästy tähän jatkuvaan laihdutuspaasaukseen, palaan sen tiimoilta asiaan vaikka viikon päästä (tässä kun on toi uus vuos ja kaikkee, jotka vähän hidastaa tahtia).. Otetaan muita juttuja välillä.

Nyt lähden miehen viekkuun lukemaan lehtiä ja rentoutumaan. Oli nimittäin aika rankkaa toi ostoksilla käynti. Hah. Turnauskestävyyden puutetta.

Huomiseen!!!!post signature

Ps. Anttiksen blogissa oli hauska postaus vuodesta 2010.. Taidanpa kopioida jutun myös omaan blogiin

Kommentit

  1. Tsemppiä, Tiina!

    Liikuntaterveisin,

    Emmi Porista

    VastaaPoista
  2. Minulla on ihan sama himotus! Noita menee kilotolkulla! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti