sutinaa

Huh heijaa. Se olis taas perjantai. Onpas ollut sutinaa tässä viimeaikoina... Ei tahdo (taas) tunnit vuorokaudessa riittää.. Mutta, koska mukavista asioista on kyse, en valita.

Eilen olin rakkaan ystäväni kanssa kuuntelemassa Club for fiven konserttia. Ja oli tosi ihanaa. Bändi on ihan tajuttoman hyvä. Kuinka joku voi osata laulaa niin kauniisti.. Mulla meni oikein vilunväreet kun tyypit laulo niin hienosti. Heidän konserttiin meen taatusti toistekkin. Ihan super ihanaa oli myös nähdä mun rakasta ystävää..

Tänään oli pakko ällätä venyttelymusaksi Club for fiven "brothers in arms". Ihan mahtava biisi. Toimii. Jumppa päivä siis tänään... Mahtaa olla huomenna paikat kipeenä.. Sen verran tehokkaasti tuli taas treenailtua vatsalihaksia. Illasta saatiin myös vieraaksi mun vanhemmat. Mukavaa..


Club for five "Brothers in arms"

Huomenna suunnataan miehen kanssa kahdestaan  Tampereelle. Suunnitelmissa on mennä Ikeaan. Jotain joulukoristeita tarviis ainakin löytää kotiin. Päästään myös kahdestaan illalliselle.. Koko illan taitaa kruunata yö hotellissa ja rauhallinen aamiainen.. Ja jos vielä karaokea pääsis laulamaan.. Ai ai..

Tällaista sutinaa täällä. Mites siellä??

Palataan sunnuntaina

post signature

Kommentit