arki on parasta

Kuulkaas arvon naiset (ja miksei myös miehet, jos joku sellainen tätä lukee) niin se vaan on, että arki on parasta. Tänään on ollut niin kiva päivä. Ja mitään ihmeellistä ei olla tehty tai ei oo tapahtunut. Ollaan vaan oltu kolmisin. Puuhasteltu mukavia, ulkoiltu ja syöty hyvin. Ja silti olo on niin hyvä. no okei. Flunssa vähän lannistaa jaksamista, mutta ei anneta sen haitata.Mä oon niin onnellinen että saan jakaa mun arkeni näitten ihmisten kanssa. Tuntuu että kaikki on nyt just hyvin.

Otin ulkoilun (=lumitöiden)  lomassa muutaman kuvan. Koska en päässyt omaa pihaa pidemmälle , on tyydyttävä lähiympäristön maisemiin.Ei sillä että niissä mitään vikaa olis. Täytyy todeta, että tää uus kamera on kyllä niin hyvä. Tällä tulee niin paljon parempia kuvia kuin edellisellä.

Ensi viikosta on tulossa kiva. Tiedossa on urheilua, kahvittelua rakkaiden ystävien kanssa, laatuaikaa miehen kanssa jne. Varsin mukavia suunnitelmia. Toivotaan että flunssa hellittää, jotta pääsen pian liikkumaan.


Ihanaa alkavaa viikkoa

post signature

Ps. maailman paras herkku on tuore voisilmäpulla + kahvi. Ei oo sen voittanutta.

Kommentit

 1. Hei,

  Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssasi. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.

  Terveisin,
  Maiju
  maiju.hamalainen@goviral.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti