Kilokatsaus, viikko 2

Se olis sitten perjantai. Ja täällä ollaan pikku hiljaa elävien kirjoissa. Oi sitä onnen päivää kun silmätulehduskin (jep, varsinainen tulehdus iski tiistaina) on historiaa eikä tarvitse scrollata tekstiä suuremmaksi :D Nyt onneksi pystyy jo syömään ja nukkumaan. Kyllä tää tästä. Aika sitkeä pöpö sanoisinko.

Mutta itse asiaan. Kiloihin. Ja niiden karistamiseen. Tänä aamuna kävin taas puntarilla.. Ja tulos oli todella mieluisa. Viikossa painoa on tippunut -1,4 KG!!!!!  Matkaa tavoitepainoon on siten vajaat viisi kiloa. Todella hyvää vauhtia tippuu toi paino. Pienenä auttavana tekijänä on ehkä toiminut tää pöpö. Nimittäin jos ei pysty syömään ku mehuja ja pirtelöitä, paino tippuu aika helposti.

Ensimmäinen YH-viikko on ihan pian takana. Hyvinhän me tästä pojan kanssa selvittiin. Ei tää ookkaan niin kamalaa. Ikävä on tosin kova.. Onneks pian saa miehen kotiin <3

Postimies toi muuten eilen nämä ihanat popot..Pieni testikäyttö (=pojan tarhaan vienti) osoitti kengät ihan hyviksi. Ei kai tommoset oo jalalle mitkään ihan parhaat, mutta lämpimät ne on. Ja kivat legginsien kanssa. Ja kun hinta ei ollut ku 15 €, niin ei ihan hirveesti kirpase, jos ja kun ne hajoaa nopeesti. Oikeisiin UGGhin mulla ei oo todellakaan tällä hetkellä varaa.


Ihanaa viikonloppua!!

post signature

Kommentit

 1. Ihanaa viikonloppua sullekin!

  ps:nyt mä olen kipeä. Voi vitsi kun harmittaa, jää lenkit taas väliin :(

  VastaaPoista
 2. Ihan ekaks onnittelut karistetusta kilosta!!! Mullakin yksi lähti keposesti, mutta sitten tietty "hölläsin" ja kaikki on varmaan jo tullu takaisin! KÄÄKS!

  Kengät on hianot, ja tuo sun tauti kuulostaa ihan samalta kuin mulla oli syksyllä. Kolmas lääke lopulta vasta autto silmätulehdukseen. :( Ihan kamala oli se! Toivottavasti tällä kertaa päästään helpommalla...

  Mukavaa viikonloppua sinne, kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti