Kilokatsaus, viikko 3

Se olis sitten perjantai, ja kilokatsauksen paikka. Poden taas tapani mukaan stressiä (osin ihan itse aiheutettua). Näin käy aina ennen viikonloppua. Kaikki stressaa. Pikkasen ärsyttävää. Yritän päästä tästä tavasta eroon. Opettelen tosi kovin.

Mutta aiheeseen. Painonpudotukseen. Viikon saldo: - 400g. Ihan hyvä saalis. Ottaen huomioon että viikkoon mahtui yksi "ei laihdutus päivä" ja että en ole harrastanut yhtään liikuntaa. Kaiken kaikkiaan, kolmessa viikossa, painoa on tippunut 3 kiloa. Eli tosi hyvin. Vielä 4 kiloa rypistettävää. Taidan olla kesää kohden hyvässä kunnossa ;D jos vaan jaksan laihduttaa... Motivaatio on kova.

Mies meni juuri buukkaamaan meille lastenvahtia. Yritetään päästä huomenna kahdestaan leffaan. Haluan ehdottomasti nähdä Vares elokuvan. Olen lukenut kaikki kirjat. Ja tykkään kovasti. Ootteko te nähneet Vares-leffan??? Pitäkää peukkuja että saadaan lastenvahti. Pieni kahdenkeskinen hetki tulisi tarpeeseen.

Viikonlopun fiilistelyyn sopii musiikiksi Janne Raappana <3Edit: pari lukijaa on valittanut, että tekstit eivät näy. Klikkailetteko noita palautepalkkeja, jos näette tän postauksen... Jos ette nää, niin laittaisitteko kommenttia. Voin sitten yrittää korjata tilannetta. Kurjaa jos ette nää mitä kirjoitan.  Niin. ja lastenvahti buukattu huomiselle <3Ihanaa viikonloppua!!

post signature

PS. muistakaa arvonta. Vielä muutama päivä aikaa osallistua.

Kommentit