kilokatsaus

Mukavaa perjantaita!!
Se olis sitten ensimmäisen "kilokatsauksen" aika. Joko te ootte ihan kyllästyneitä aiheeseen????

Tänään on menossa 5. päivä putkeen kiloklubia. Tähän mennessä laihdutus on sujunut varsin jouhevasti. Tosin eilen illalla sorruin herkuttelemaan. Laihduin kyllä (eli söin just niin paljon kuin sainkin), mutta energiansaanti ei olllut sieltä parhaasta päästä. Kiloklubista kun näkee, miten terveellisesti olet syönyt (sellaiset pallurat, jotka pitää saada vihreelle. tästä tulee oma postaus). No jokatapauksessa. joka päivä oon syönyt sen verran, että laihtumista pitäisi tapahtua.

Ensimmäisessä punnituksessa vaaka näytti tänään -1 kg!!  Olen super tyytyväinen. Kiloklubin "määrämä" tahti on noin puoli kiloa viikossa. jos sitä noudatan, pitäisi mun olla tavoitteessani 14 viikon päästä. Mitään stressiä en tän suhteen ota. Ainakin yks "kiloklubivapaa" viikonloppu on tulossa, ja sillon tn. tulee takapakkia.

So far so good. Pienen välitavoitteen olen itselleni asettanut. nimittäin ne "rompetorilta" ostetut farkut.. Olis kiva jos ne menis kuun lopussa kiinni niin, ettei vyötärölle tuu järkyttävää pelastusrengasta. Niille olis nimittäin sillon käyttöä :D

Ja vielä asukuvaa kehiin.Super iso kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Ihanaa kun jätätte viestejä kommenttiboksiin. Olen tosi ilonen siitä!!!!

Mahtavaa perjantaita. Mulla illalla tiedossa leffailta (ihan kotona vaan) miehen kanssa. Kivaa.
post signature

Kommentit

 1. Heippa Tiina! Tervetuloa lukaisemaan mun projektiani! :)

  -Emmi

  VastaaPoista
 2. Jee!!! Onnea ekan menetyksestä! :D Mullei ole edes vaakaa joten ihan silmämääräsesti mennään. No, kuhan niihi biksuihin mahtuu...

  VastaaPoista
 3. täällähän oli kiva blogi!! täytyy huomenna syventyä ajan kans paremmin!
  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. kiitos piristävistä kommenenteista.

  Emmi: laitapa osoitetta, josta pääsen kurkkaamaan projektiasi!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti