Nirso shoppaaja

Hei vaan.

Blogin ulkoasu on kokenut pienen muodonmuutoksen (vielä pientä säätöä tehtävänä). Toivottavasti pidätte siitä!! Blogin mallia vaihtamalla sain lisättyä (vihdoinkin) pikakommentointinappulan.. Eli nyt vaan tykkäämään, jos kirjoitus "kosketti sua" !!! Pikakommentoiti sopii laiskalle kommentoijalle, eli mulle :D

Myös bloggaaja itse on kokenut pienen muodonmuutoksen. jota tosin tähän mennessä ei ole kukaan muu vielä huomannut (pl. aviomies).. Huomaatteko te?????

Olin tänään yksin kaupungilla shoppailemassa. Oikeasti olin hoitamassa muita, tärkeitä, asioita. Mutta koska jäi vähän luppoaikaa päätin käydä kaupoilla. Ja arvatkaa mitä. En löytänyt oikeastaan mitään kivaa. Miten tässä voi näin käydä??? Ennen kaupat oli pullollaan ihania juttuja. Ja nyt ei löytynyt mitään. Tai no yhdet leggarit ja paitoja pojalle. Mutta niitä ei kyllä lasketa. Koska musta on tullun näin nirso shoppaaja??? Lompakko kiittää :D

Mun piti ottaa teille kuva mun ostoksista. Löysin siis mustat farkkuleggarit GT:stä ja pojalle kelpo hintaan trikoopaitoja henkalta. Mutta. Kamera sanoi sopparinsa irti. Saatte siis tyytyä kuviin muodonmuutoksen kokeneesta bloggaajasta. Anteeksi.Tänään on ollut kiva päivä. Aihetta hymyyn löytyy ja odotan innolla kevättä.

toivottavasti teidän torstai on ollut yhtä ihana. Huomenna sitten kilokatsausta. Siihen saakka moro.
post signature

Ps. tänään on ollut oikea "diettipäivä" lounaaksi pitsaa ja jälkkäriksi munkki. Hmph.

Kommentit

 1. Kiva ulkoasu, tykkään!

  ööö, onko sulla uudet hiukset? :D

  VastaaPoista
 2. Uus tukka ja ihanan selkeä ja simppeli blogipohja. Toimii!

  VastaaPoista
 3. Ansku ja Unelma: Jep. Uusi tukka :)) Mä oon niin happy tästä :D Ja ihana jos blogin uusi ulkoasu miellyttää!!!

  VastaaPoista
 4. jostain syystä en enää näe tämän blogin tekstejä ja siksi valitettavasti joudun lopettamaan lukemisen. vastaavaa ongelmaa ei ole koskaan tullut vastaan muissa blogeissa, joten outo juttu.

  -a

  VastaaPoista
 5. anonyymi: saanko kysyä alkoiko ongelma, kun vaihdoin blogin pohjaa??

  VastaaPoista
 6. Mä en yhtään ymmärrä. Sen jälkeen, kun muutit tän blogin ulkoasua, mä en ole nähnyt tekstejäsi ollenkaan. Näen siis esim. tästä postauksesta vain kuvasi ja sen, että kuka tätä on kommentoinut, mutten mitä on kommentoinut. Outoa.

  VastaaPoista
 7. Terhi: kiitos kun kerroit ongelmasta.

  Yritän korjata tilanteen ASAP.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti