sporttipäivät

Heipä hei!!

Puolet uuden vuoden ensimmäisestä viikosta ja ruokaremontista takana. Jee. Hyvin menee, ainakin toistaiseksi. Maanantain lannistunut olo on takana, ja nyt näyttää aika optimistiselta. Sain eilen uuden vaa´an (edit. rakas lukija kertasi mulle hieman suomen kielioppia. pitäsi olla nyt oikein taivutettu). Nyt kelpaa sitten punnita itseään :D lähtöpainosta on lähtenyt - 0,5 kg. Ihan ok, ottaen huomioon, että ruokapäiväkirjaa on (kunnolla) takana vasta kolme päivää. Ehkä vaa´an vaihto vaikutti asiaan tms. Mutta kiloklubin mukaan laihtumista on tapahtunut.. Tästä aiheesta lisää perjantaina, punnituspäivänä.

Eilinen ja tää päivä on olleet varsinaisia sporttipäiviä. Tiistaina tuli huhkittua oikein kahteen otteeseen. Ensin oli mun oma jumppa (corea) ja illalla kävin vielä crosstrainerilla reenamassa. Tänään sainkin aikamoista pyöritystä sekasählyssä. Jessus millä temmolla äijät pelaa. Oli kyllä super hauskaa. Ja kaiken kruunas hetki hellissä löylyissä. Urheilu jatkuu huomenna.. Suunnitelmissa on hiihtolenkki rakkaan ystävän kanssa. Sen jälkeen kunnon löylyt ja limpparit (ihan oikeasti siis). Jes. Perjantaina sitten huilataan.

Viime päivien teema, "uus elämä" näkyy myös päivän asussa.. Kovasti on sporttista.


pipo viety iskältä (made by äiti)
takki ikivanha
kauluri omin pikkukätösin kudottu
housut h&m (mahtuu jalkaan!!!!!)

Pientä silmätulehduksen poikasta taitaa pukata päälle. Ei muuta ku silmätippoja kehiin. Ja peukut pystyyn. Mikään ei oo kurjempaa ku silmätulehdus piilarien käyttäjällä.

Ai niin. pari juttua vielä. Eikös tavoitteisiin pääsemisestä pitäis jotenkin palkita itseään?? Mulla on jotain ideoita.. Aion esitellä ne teille huomenna. Niin. Ja ajattelin myös jotain arvonnan tynkää jossain välissä. Kiinnostaisko??

Nyt meen haukkamaan jotain iltapalaa, ettei ihan liian niukasti tuu syötyä. Palataan huomenna astialle.

post signature

Kommentit

  1. Heippa Tiina!

    Äikänope auttaa. Vaaka taipuu genetiiviin vaa'an. :)

    Tsemppiä kuntojuttuihin. Mulla ei laihdutusta, mutta lihasprojekti on. :)

    Kiva lukea sinun ja perheesi arjesta!

    -Emmi

    VastaaPoista
  2. kiitos Emmi taivutusohjesta!!!
    Mukava kun oot löytänyt mun blogiin!!! Ihanaa alkanutta vuotta sulle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti