tukijoukot

Just nyt olis tukijoukoille tarvetta. Inhottaa kun asutaan niin kaukana sukulaisista (tätä olis ehkä kannattanut silloin joskus miettiä). Juuri eilen (ja vähän myös tänäänkin) haaveilin, että olis joku vähän lähempänä. Olo on nimittäin edelleenkin, kuin jyrän alle jäänyt. Syöminen ei tahdo onnistua, sillä kurkku on tosi kipeä. Ja ei, angiinaa mulla ei sittenkään ole. Lääkäriaikaa en saanut. Joten hoitajalle huomenna. Siihen saakka pitää kuulemma syödä buranaa. Jep. Mahahaava tervetuloa. Tällaisessa tilanteessa olis kiva, kun olis joku johon tukeutua. Sääliksi käy meidän pientä poikaa, jolla piisais energiaa vaikka muille jakaa, ja sitten sillä on äiti kuka vaan makaa sohvan pohjalla kun ei muuhun kykene. Onneks on päivähoito. Ja kyllä. Saa tuomita. Vein lapseni tänäänkin tarhaan, jotta voin itse yrittää parantua. Tää on parempi meille molemmille. Saa toinen touhuta ulkona ja pitää hauskaa.

Ja nyt joku ihmettelee, että mitä se mies sitten tekee.. No se lähti työreissulle toiselle paikkakunnalle. Tiedossa Yh-arkea koko kevään ajan.. Että viikonloppusuhdetta pukkaa. Mutta eiköhän me selvitä tästä.


tähän hommaan pystyy onneksi sairaanakin.
Pelastushelikopteri, palomies-Sami ja poliisit on ihan ykkösiä.
Pojan mielestä siis.

Saako vuodattaa lisää??? Täältä tulee... Naapurin rouvan käytös nimittäin hiukan ihmetyttää. Missä menee epäkohteliasuuden raja????? Oltiin pojan kanssa lähdössä autolla tarhaan kun naapurin rouva tuli pihalle. Siinä sitten kyseli onko mulla loma? Sanoin että eei. Oon kipeenä. Sitten se rupes näyttämään masua. Mä olin että häh?? Ja hän kysy että oonko raskaana. Sanoisin että aika hemmetin törkeetä. Eikä edes pyytänyt anteeksi sutkautustaan. Tuntuu aika pahalle. Tai itseasiassa tosi pahalle. Ei sen takia, että näytän niin läskiltä että mua luulaan raskaana olevaksi talvitakki päällä. Vaan sen takia että aihe on mulle arka. Tässä jo jonkun aikaa kun ollaan jouduttu myös miettimään vaihtoehtoa että sitä kakkosta ei ehkä saadakkaan. Ja että ens viikolla alkaa lapsettomuushoidot. Niin laitetaanpa siihen sitten tommonen sutkautus. Naapuri. You made my day!!! Thanks.

muuten. ne housut joihin mun piti mahtua sillon kuun lopussa. Ne meneekin jo nyt jalkaan ;D että jotain hyötyä tästäkin pöpöstä.


Toivon kaikille lukijoille ehdottomasti paljon parempaa päivää. Arvontaa laitellaan kehiin huomenissa. Jos vaan yhtään ollaan voimissaan.

Kiitos ja anteeksi.



post signature

Kommentit

  1. Tiedän kyllä millasta on kun ei ole apujoukkoja lähellä kun niille olisi tarvetta. Ja todellakin on parempi teille molemmille että poika voi olla hoidossa niin saat sä vähän levätä ja poika purkaa enegiaansa.
    Ja multakin on kerran kysytty et oonko raskaana kun en ollut ja sillon kyllä teki mieli sanoa pari valittua sanaa mutta koska kyseessä oli miehen sukulainen piti vain hymyillä ja sanoa että en ole (vitun kusipää!)
    Parane pian ja jaksamisia sinne!!

    VastaaPoista
  2. Heippa ja tsemppiä!

    Joo-o, on sulla melkoinen naapuri. Mua ärsyttää jo pelkät vihjailut, että "eiks sulla on yhtään vauvakuume,kun poika on jo kolme". Ei ole ja sitten kysytään, että miksei. Arhg! Ei kuulu muille!

    Tiedän niin tuon tukijoukkojen puuttumisen. Meillä ihan sama juttu. Siksi K oli tarhassa, kun mä olin joulukuussa saikulla.

    Koeta parantua! :)

    VastaaPoista
  3. Harmi toi sun lunssa :( Hyvä että sait hoitajalle ajan, hän arvio onko lääkärille tarve mennä. Suurinosa kurkkukivuista tms on kuitenkin virusperäisiä eikä niihin tietenkään antibiootit auta. Lääkärin hoitoon kuuluvat kaikki lapset ja ne aikuiset, joilla on perussairaus, poskiontelo- tai korvakipu, limainen yskä. tai sitten jos on bakteerin aiheuttama tulehdus. Koita buranan lisäksi imeskeltäviä puuduttavia tabletteja. Jaksamista kovasti ja sun naapuris on ääliö! höh!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti