duunia postipatelle

Postipate on saanut viime aikoina rampata taajaan meidän kulmilla. Viime viikolla postissa tuli uusi kamera, tällä viikolla ihan jotain muuta. hiuksieni onneksi posti toi lähetyksen feel unique -nettikaupasta. 
Paketista kuoriutui tigin Rockaholic-sarjan tuotteita. Tällä kertaa tilasin shampoon ja hoitoainesprayn.

Shampoon haju on ihana, tigimäisen makea. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen fiilis on hyvä. Shampoo ei tosin vaahtoa kauhean hyvin (tai sitten mun hiukset oli tositosi likaiset).

Hiuksiin jätettävä hoitoaine on osoittautunut superhyväksi. Sopii pidennyshiuksille hyvin. Hiuksista tuli ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihanan silkkiset. Tätä ostan jatkossakin (pidenyksille).

Kotiinkuljetettuna molemille tuotteille tuli hintaa yhteensä vajaat 17 euroa. Suomessa yksi purkki taitaa maksaa saman verran. Joten säästöä tuli huimasti. Ja mikä parasta, tökötit sai suoraan omaan postilaatikkoon kannettuina. Ihan luksusta. Toimitusaika oli noin viikon. Suosittelen lämpimästi!!

Mamma on just nyt vähän väsy. nukkumatti taitaa korjata ihan just. Huomenna luvassa kilokatsausta, sillä perjantaina on ihan jotain muuta meininkiä ja bloggailuun ei jää aikaa.

palataan.




post signature

Kommentit